Creating confidence in connectivity for professional networks

Distributeur Alcadis

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken: van Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit ons pand in Houten zijn wij actief in de gehele Benelux.

Met Professional Services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor serviceproviders, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij krachtige en betrouwbare netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services.

Waarom u Alcadis wilt als uw Value Added Distributeur

 • Bijna 20 jaar ervaring op het gebied van connectivity.
 • Wi-Fi heeft geen geheimen voor ons. Wij begrijpen écht hoe het zit.
 • Onze mensen zijn de beste. Lees hieronder meer over onze certificeringen.
 • Inmiddels bestaat ons productportfolio uit 20 verschillende merken: networking, LTE en specialized products.
 • Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke situatie een passende netwerkoplossing te vinden is.
 • Wij hebben een groot magazijn. Heel groot. Wat u ook zoekt, wij hebben het op voorraad.

Bij Alcadis hebben we écht verstand van Wi-Fi

Om onze partners zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken onze mensen over een tal van certificeringen. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij voldoende kennis in huis hebben voor projecten waarin onze producten met andere productenlijnen geïntegreerd worden. Bovendien beschikt Alcadis over gecertificeerde trainers waardoor wij onze partners ook kunnen certificeren.

CWNA

CWSP Certificering

CWSP

CWDP Certificering

CWNA

CWAP certificering

CWAP

LTE Certificering

Alcadis is sinds mei 2021 iBwave Design Certified. Hiermee worden de ontwerpen van (Private) LTE netwerken geborgd met de beste software tooling en de hoogste standaard in de RF design industrie.
iBwave DESIGN

Gecertificeerde trainers

Alcadis beschikt over gecertificeerde trainers voor o.a. Alcatel-Lucent Enterprise, Ruckus en SonicWALL waardoor wij onze partners ook kunnen certificeren. Onze mensen zijn gecertificeerd voor:

Alcatel-Lucent Enterprise
ACFE
ACSE

Ruckus
RWCA-SE – System Engineering Essentials Technologies
RASZA 200 – Smartzone SE & Partner
CPA 200 – Cloudpath 5.1 SE and Partner

SonicWALL
SonicWall Network Security Administrator (SNSA)
SonicWall Network Security Professional (SNSP)

Trots op al onze partners en projecten

Onze partners zijn onmisbaar. Samen met hen hebben we krachtige en betrouwbare netwerken gerealiseerd voor een hoop mooie klanten.

Maak kennis met de professional services van Alcadis

Als netwerkspecialist levert Alcadis veel meer dan een product alleen. We zijn specialist op het gebied van connectiviteit en Wi-Fi en delen deze kennis graag met onze partners via onze Professional Services. Wij ondersteunen hen dan ook met services als:

Pre-Sales Support

Het gebruikmaken van een netwerkspecialist kan u helpen bij het winnen van deals en het succesvol starten van uw netwerkproject. Via onze Pre-Sales Support kunnen wij u ondersteunen wanneer u een product of oplossing wilt pitchen bij een klant.

Site Survey Services

Alcadis is gespecialiseerd in het ontwerpen van Wi-Fi infrastructuren. Samen met onze partners hebben wij in de meest complexe situaties succesvolle WLAN projecten opgeleverd.

Alcadis Academy icoon

Alcadis Academy

Alcadis beschikt over een trainingscenter waarin wij diverse trainingen en seminars organiseren om onze kennis over te dragen aan onze partners. Alcadis is gecertificeerd trainingscenter van diverse vendoren en biedt partners daarnaast ook de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te volgen.

Monitoring Services

Netwerken worden steeds belangrijker en moeten 24×7 beschikbaar zijn. De inrichting van een netwerk speelt daarin een grote rol. Alcadis ondersteunt partners met zijn Monitoring Services.

Marketing Support

Met Marketing Support ontwikkelen we samen met partners acties en campagnes met als doel leads te genereren. Samen bepalen we hierbij de juiste positionering en boodschap en kiezen we de juiste communicatiemiddelen uit om uw specifieke doelgroep te bereiken.

netwerk ontwerp icoon

Netwerk Ontwerp

Met onze Netwerk Ontwerp Service kunnen wij naar aanleiding van de wensen en eisen adviseren over de juiste inrichting. We zorgen dat alle hardwarecomponenten geïntegreerd worden tot een werkend netwerk.

Projectmanagement

Beheersing van het totale project is van belang voor een succesvolle implementatie. Daarom kunt u een beroep doen op onze Projectmanagement Service.

Technical Support

Alcadis biedt partners Technical Support over de geleverde producten. Zowel tijdens als na de implementatie van het netwerk staan onze engineers klaar om uw te ondersteunen.

En dit hebben we bij Alcadis ook nog in huis

network-operation-center-icoon

Network Operation Center

Met ons Network Operation Center (NOC) kunnen netwerken 24×7 op afstand worden beheerd en gemonitord.

experience center icoon

Experience Center

In ons Experience Center demonstreren wij onze nieuwste oplossingen en technologieën.

technische-lab-icoon

Technische Labs

Om nieuwe technologieën te testen, netwerken te configureren en voor product development beschikt Alcadis over technische labs.

warehouse-icoon

Warehouse

Alcadis beschikt over een modern warehouse met grote voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.

Neem contact met ons op, dat vinden we leuk!

Onze netwerkexperts staan klaar om u te helpen. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar advies voor uw netwerkproject? We denken graag met u mee over elke fase van het traject. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*