Creating confidence in connectivity for professional networks

Distributeur Alcadis

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken: van Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit ons pand in Houten zijn wij actief in de gehele Benelux. Met Professional Services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor serviceproviders, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij krachtige en betrouwbare netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services.

Maak kennis met de professional services van Alcadis

Als netwerkspecialist levert Alcadis veel meer dan een product alleen. We zijn specialist op het gebied van connectiviteit en Wi-Fi en delen deze kennis graag met onze partners via onze Professional Services. Wij ondersteunen hen dan ook met services als:

Pre-Sales Support

Het gebruikmaken van een netwerkspecialist kan u helpen bij het winnen van deals en het succesvol starten van uw netwerkproject. Via onze Pre-Sales Support kunnen wij u ondersteunen wanneer u een product of oplossing wilt pitchen bij een klant.

Site Survey Services

Alcadis is gespecialiseerd in het ontwerpen van Wi-Fi infrastructuren. Samen met onze partners hebben wij in de meest complexe situaties succesvolle WLAN projecten opgeleverd.

Alcadis Academy icoon

Alcadis Academy

Alcadis beschikt over een trainingscenter waarin wij diverse trainingen en seminars organiseren om onze kennis over te dragen aan onze partners. Alcadis is gecertificeerd trainingscenter van diverse vendoren en biedt partners daarnaast ook de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te volgen.

Monitoring Services

Netwerken worden steeds belangrijker en moeten 24×7 beschikbaar zijn. De inrichting van een netwerk speelt daarin een grote rol. Alcadis ondersteunt partners met zijn Monitoring Services.

Marketing Support

Met Marketing Support ontwikkelen we samen met partners acties en campagnes met als doel leads te genereren. Samen bepalen we hierbij de juiste positionering en boodschap en kiezen we de juiste communicatiemiddelen uit om uw specifieke doelgroep te bereiken.

netwerk ontwerp icoon

Netwerk Ontwerp

Met onze Netwerk Ontwerp Service kunnen wij naar aanleiding van de wensen en eisen adviseren over de juiste inrichting. We zorgen dat alle hardwarecomponenten geïntegreerd worden tot een werkend netwerk.

Projectmanagement

Beheersing van het totale project is van belang voor een succesvolle implementatie. Daarom kunt u een beroep doen op onze Projectmanagement Service.

Technical Support

Alcadis biedt partners Technical Support over de geleverde producten. Zowel tijdens als na de implementatie van het netwerk staan onze engineers klaar om uw te ondersteunen.