Over Alcadis

Kantoor Alcadis

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met Professional Services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor serviceproviders, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij duurzame (private en publieke) netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services.

Samen met partners gaan wij voor betrouwbare netwerkverbindingen die aan de wensen van de gebruikers voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is. Onze slogan is dan ook:

Creating confidence in connectivity
for professional networks

Professional Services

Als netwerkspecialist levert Alcadis veel meer dan een product alleen. We zijn specialist op het gebied van connectiviteit en Wi-Fi en delen deze kennis graag met onze partners via onze Professional Services. Wij ondersteunen hen dan ook met services als:

Onze producten

Alcadis heeft diverse innovatieve merken in haar productportfolio. Dankzij deze gerenommeerde merken in de telecombranche, bieden wij een geavanceerd en veelzijdig productportfolio om voor ieder netwerkprobleem een oplossing te bieden. Alcadis heeft als Value Added Distributor van deze merken alle kennis in huis om partners te trainen en Pre-Sales en After-Sales support te leveren.

Alcadis is lid van

alcadis-tsoc-telecom-society