Linkify Location Engine (LLE) is een slimme Wi-Fi oplossing voor het lokaliseren van Wi-Fi uitgeruste apparaten. Het visualiseert nauwkeurig de bezoekersaantallen en realtime- en historische trends op heatmaps, lokaliseert en volgt Wi-Fi gebruikers en biedt de enige indoor navigatie die volledig werkt binnen een webbrowser. LLE maakt het mogelijk voor locatie-eigenaren waardevolle informatie te verzamelen over Wi-Fi gebruikers en zo de ervaring op de locatie te verbeteren.

LLE is een product van AVSystem. AVSystem is toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor telecom-serviceproviders en Enterprises over de hele wereld. Met meer dan 10 jaar ervaring beschikken zij over geavanceerde en schaalbare apparaten en servicemanagement om value-added services te bieden voor het Wi-Fi netwerk.

Hoe werkt het?

Door middel van licenties kan LLE worden toegevoegd aan de Wi-Fi apparatuur van alle fabrikanten. Vervolgens kan LLE middels de access points de gegevens van de Wi-Fi gebruikers verzamelen om zo waardevolle informatie te kunnen analyseren.

Detecteer de aanwezigheid van Wi-Fi apparaten

Op basis van de signaalsterkte van het Wi-Fi detecteren de access points de aanwezigheid van de Wi-Fi apparaten in de buurt.

Bepaal de exacte locatie van de Wi-Fi gebruikers

De RRSI-metingen worden verzonden naar LLE, die de verzamelde data samenvoegt om de exacte locatie van de Wi-Fi gebruikers te bepalen.

Analyseer real-time en historische locatiedata

LLE levert kant-en-klare locatiedata in de vorm van Wi-Fi gebruikersroutes, heatmaps en analyses.

Wat maakt LLE uniek?

 • Locatie API beschikbaar

  Het biedt location-based data aan uw applicaties om zo nog meer toegevoegde waarde te kunnen bieden.

 • Navigatie in webbrowser

  Het geeft gebruikers de indoor navigatie die zij nodig hebben zonder dat hier een mobiele app voor gebruikt moet worden.

 • Geen extra apparatuur nodig

  Het enige wat u nodig heeft is een Wi-Fi infrastructuur! Voeg de licenties toe en u bent klaar voor gebruik.

 • Schaalbaarheid

  Linkyfi Location Engine kan tot wel 50.000 access points beheren.

Meer informatie over Linkyfi Location Engine?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Linkyfi Location Engine en alle mogelijkheden die dit product biedt.