Functionaliteiten van Linkyfi Location Engine

Linkyfi Location Engine (LLE) is een slimme Wi-Fi oplossing om apparaten die gebruik maken van het Wi-Fi te detecteren en lokaliseren. Hiermee kunnen waardevolle inzichten van Wi-Fi gebruikers verkregen worden om zo hun gedrag op de locatie beter te begrijpen. Zo kunnen locaties inspelen op de behoeftes van de bezoekers en zo de ervaring ter plekken te verbeteren. LLE biedt de volgende functionaliteiten.

Heat maps

LLE visualiseert het aantal mensen dat in een bepaalde periode op een locatie aanwezig zijn en en geeft hier real-time en historische trends weer in heat maps. LLE kan worden toegepast op alle fysieke ruimtes om de verblijftijd, knelpunten en ingangs-en uitgangspunten van bezoekers te analyseren. Met deze informatie kan men begrijpen hoe bezoekers zich op een locatie verplaatsen en wat hun gedragspatronen zijn. Hierop kunnen locatie-houders de juiste acties ondernemen om zo hun services verder uit te breiden.

Analytics

LLE verzamelt, verwerkt en analyseert real-time en historische data om bruikbare inzichten te krijgen in het gedrag van klanten. Het maakt het mogelijk om KPI’s te meten, trends te ontdekken, rapporten op te stellen en locatie- en gedragsdata te combineren om zo de juiste acties uit te zetten. Deze analytische data kunnen gebruikt worden om bedrijfsmiddelen toe te wijzen, geofencing te introduceren voor het gebruik van marketingcampagnes en de effectiviteit van de marketingactiviteiten te analyseren.

API toegang

LLE kan worden verbonden met andere bedrijfsprocessen of API’s. Het stelt bedrijven in staat om real-time intelligentie te gebruiken om applicatie-oplossingen en locatie gebaseerde apps of om locatiegegevens in CRM/CMS-systemen te integreren. Door LLE te integreren met eigen applicaties kunnen bedrijven moderne location-based intelligenten oplossingen ontwerpen.

En nog meer functionaliteiten….

Wi-Fi gebruiker tracker

Op basis van de ontvangen RSSI kan LLE nauwkeurig alle Wi-Fi gebruikers op de locatie lokaliseren en tracken. Hiermee kan de exacte locatie in real-time bepaald worden, bekijken welke winkels/gebouwen zij bezoeken en wat hun aandacht trekt en LLE maakt gebruik van contextbewuste gegevens om de ervaringen van de bezoekers op de locatie te verbeteren.

Proximity marketing

Aangezien LLE data verschaft over elke Wi-Fi gebruiker, kan deze data worden gebruikt om marketingcampagnes op te zetten op basis van de nauwkeurige locatie-informatie of gericht gebruikersgedrag. Zo kunnen gepersonaliseerde e-mails of sms-berichten met speciale aanbiedingen verstuurd worden om zo de betrokkenheid van de klant te vergroten.

Real time indoor navigatie

LLE biedt de enige indoor navigatie die volledig in een webbrowser functioneert, zonder externe apps te hoeven downloaden. Dankzij frequente locatie-updates, met een refresh snelheid van minder dan 1 seconde, is het mogelijk om klanten echt real time naar geselecteerde faciliteiten te navigeren.

Meer weten over alle functionaliteiten van LLE?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Linkyfi Location Engine en alle mogelijkheden van dit product.