RUCKUS – Simply Better Connections

RUCKUS biedt een compleet portfolio aan high-performance Access Points en Wi-Fi controllers, maar ook krachtige ICX Switches voor het bekabelde netwerk. Bovendien kunt u bij het merk terecht voor netwerkbeveiliging, analytics en managementsoftware, professionele services en support. Met de overname van RUCKUS door CommScope in 2018 liggen er nog meer interessante nieuwe en groeiende markten in het vooruitzicht, zoals de opkomende 5G-, glasvezel- en IoT-markten.

Het merk vereenvoudigt het leven van uw IT-team, terwijl een uitzonderlijke gebruikerservaring kan worden geboden aan uw klanten en medewerkers. Met de producten en diensten kan elke organisatie eenvoudig een geconvergeerd netwerk implementeren, beheren en opschalen. Met behulp van machine learning en Artifical Intelligence kan het IT-team sneller problemen oplossen en proactief SLA’s instellen, meten en naleven die voldoen aan de continu veranderde behoeften van hun gebruikers.

De beste performance

Het merk onderscheidt zich door zijn innovatieve technologieën voor een betrouwbare verbinding; altijd en overal.

Uitgebreid portfolio

Ruckus beschikt over een uitgebreid portfolio met in- en outdoor (controller-less) access points, (virtuele) controllers, Location-Based Services, certificate-based security en ICX switches.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudige installatie en beheer voor het IT personeel en eenvoudig te gebruiken door de eindgebruikers.

Inzetbaar in alle markten

De producten van het merk leveren een betrouwbare verbinding in elke omgeving. Groot of klein, Carrier of Enterprise en met vele gelijktijdige gebruikers.

Access Points

RUCKUS Access Points

RUCKUS biedt een breed aanbod aan diverse indoor en outdoor access points om op de meest veeleisende locaties en voor veel gelijktijdige gebruikers een betrouwbaar Wi-Fi netwerk te implementeren. De kracht van de producten, zit onder andere in de gepatenteerde antennetechnologie. Deze technologie zorgt voor een intelligent Wi-Fi signaal dat zich automatisch aanpast aan de gebruiker om altijd en overal de beste verbinding te kunnen bieden. Hiermee kunnen interferentiebronnen worden omzeild en wordt er altijd een stabiele verbinding geboden. Ook wanneer het verbonden apparaat zich door een locatie heen beweegt.

Maak kennis met de access points →

RUCKUS Unleashed – Controller-less

De RUCKUS Unleashed Access Points stellen u in staat om snel en eenvoudig een Wi-Fi netwerk te realiseren zonder aanschaf van een WLAN controller. Binnen een netwerk van Unleashed Access Points, wordt één access point aangewezen als virtuele controller. Zo creëert u een Wi-Fi netwerk tegen een betaalbare prijs.

Meer over RUCKUS Unleashed →

ruckus-wireless-unleashed-access-points

Switches

Ruckus ICX 7150 switches

ICX Switches

De ICX fixed-form factor switches van het merk bieden simpele set-up en management, verbeteren veiligheid, minimaliseren troubleshooting en maken upgrades makkelijk. U bent verzekerd van uitstekende doorvoersnelheden, ook tijdens het uitvoeren van de meest zware netwerkactiviteiten.

Meer over RUCKUS ICX Switches →

WLAN Controllers

SmartZone

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve controller om uw bekabelde en draadloze netwerk te beheren en op te schalen? De RUCKUS SmartZone biedt de oplossing. Samen met de access points en ICX switches van RUCKUS krijgt u schaal-, controle- en implementatieflexibiliteit en krijgen uw gebruikers een consistente, geweldige netwerk ervaring. Snel, betrouwbaar en veilig.

Virtual SmartZone

De Virtual SmartZone (vSZ) biedt u een cloud-gebaseerde controller voor het beheer van kleine tot grote netwerken met wel tienduizenden access points. De vSZ is verkrijgbaar in twee varianten, de virtual SmartZone – Essentials (vSZ-E) en de virtual SmartZone- High Scale (vSZ-H).

RUCKUS Cloud

RUCKUS Cloud is hét managementplatform om uw RUCKUS Access Points én ICX-Switches in te beheren. Bedrijven kunnen nu sneller reageren op de behoeftes die er spelen en verlaagt de druk van het IT-personeel. Bovendien kan het product zowel via de webinterface worden beheerd als met een mobiele applicatie.

Meer over RUCKUS Cloud →

Ruckus Cloud

Migreer nú eenvoudig van de ZoneDirector naar RUCKUS One

Heeft u nog een ZoneDirector? Medio 2023 eindigt de support voor dit beheerplatform. Het wordt daarom zeer aangeraden om te migreren naar de SmartZone of RUCKUS One. Om dit zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken heeft RUCKUS een speciale promo geïntroduceerd.  Profiteer nu →

Smart Wireless Services

Smart Positioning Technology (SPoT)

SPoT is een cloud-based oplossing waarmee u location based services (LBS) kunt toevoegen aan het Smart Wi-Fi netwerk. Met SPoT kunt u waardevolle informatie verzamelen over uw locatie en de gebruikers. Daarnaast ontvangt u realtime positionering statistieken die in een overzichtelijk dashboard worden weergegeven.

Meer informatie over SPoT →

ruckus-wireless-smartcell-insight

SmartCell Insight

SmartCell Insight (SCI) is een Big Data Wi-Fi analytics en reporting tool om de performance van grote netwerken te kunnen analyseren. SCI verzamelt, analyseert en geeft overzichtelijke rapportages die verzameld worden vanuit de Ruckus Access Points.

Meer informatie over SmartCell Insight →

RUCKUS AI
Voorheen RUCKUS Analytics

RUCKUS AI is een cloudservice voor netwerkintelligentie en servicegarantie. Aangedreven door machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI), geeft het uitgebreid inzicht in netwerkactiviteiten én versnelt het client en- troubleshooting.

Meer informatie over RUCKUS AI →

Security

Cloudpath

Cloudpath is een security en policy management platform die een veilige toegang tot het netwerk mogelijk maakt. Cloudpath biedt Certificate Management, Policy Management en Device Enablement.

Bekijk de datasheet van Cloudpath voor meer informatie →

Op zoek naar meer informatie over RUCKUS?

Alcadis is met bijna 15 jaar aan ervaring uitgegroeid tot de RUCKUS Distributeur van de Benelux. Wij kunnen dus wel met zekerheid zeggen dat wij écht verstand hebben van het productportfolio van RUCKUS. Vertel ons meer over het project waarvoor u de producten van RUCKUS in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.

    Bedrijfsnaam:*

    Naam:*

    E-mail:*

    Bericht:*