Simply Better Connections met flexibele schaalbaarheid en eenvoudig management

De Ruckus ICX fixed-form factor switches bieden simpele set-up en management, verbeteren veiligheid, minimaliseren troubleshooting en maken upgrades makkelijk. U bent verzekerd van uitstekende doorvoersnelheden, ook tijdens het uitvoeren van de meest zware netwerkactiviteiten.

Connectiviteit is nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven als nu. In de toekomst zullen de netwerkbehoeften nog verder toenemen. Steeds meer bedrijfskritische applicaties worden op het netwerk uitgevoerd. Hierdoor zullen de huidige netwerklimieten overschreden worden. Verouderde netwerken hebben steeds meer moeite om in de toenemende vraag te kunnen voorzien. Bedrijven moeten daarom investeren in een schaalbaar netwerk om aan de groeiende verwachtingen van gebruik tegemoet te komen.

Ontdek hoe u een schaalbaar switchnetwerk kunt opzetten met de Ruckus ICX-switches waarmee u aan de huidige en toekomstige connectiviteitsbehoeften kunt voldoen: It will be the last switch you will ever make.

Flexibele implementatie mogelijkheden

Net als de Ruckus Access Points kunt u de ICX Switches eenvoudig uitbreiden wanneer gewenst. Als uw netwerk groeit hoeft u niet een nieuwe netwerkinfrastructuur aan te schaffen. Door middel van een hardware upgrade kunt u uw ICX producten altijd blijven gebruiken.

Eenvoudige en betrouwbare verbinding

De ICX switches van Ruckus zijn geïntegreerd met de Campus Fabric technologie. Hiermee beschikt u over een flexibele schaalbaarheid om het netwerk uit te breiden middels chassis, eenvoudig beheer en lage investeringskosten. De ICX Switches zijn full featured en beschikken over alle kenmerken die een klant wenst.

Groei zonder verstoring

Stack tot 12 Ruckus ICX Switches tot een single logical switch met gebruik van standaard koper en optics over afstanden van wel 10 kilometer. U kunt stack members gemakkelijk vervangen of verplaatsen, een in-service software upgrade uitvoeren op de hele stack zonder downtime, en uw switches voorzien van auto-provision.

Een netwerk dat klaar is voor de toekomst

Met de ICX switches kunt u een netwerk opbouwen dat klaar is voor de toekomst. De switches kunnen in hybrid-port mode werken, traditionele protocollen en OpenFlow-directed flows uitvoeren, en dat allemaal op hetzelfde moment. Hierdoor kunt u de overgang maken naar software-defined networking (SDN) in uw eigen tempo.

Portfolio

Het ICX portfolio bestaat uit verschillende switches die u helpen het best mogelijke wired netwerk neer te zetten.

Ruckus ICX 7250 switches

Ruckus ICX 7250 switches

Zijn niet meer leverbaar

Ruckus ICX 7650 switches

Ruckus ICX 7650 switches

The last switch you’ll ever make

De enterprise-industrie heeft een onverzadigbare honger naar connectiviteit. Er draaien meer gegevensrijke bedrijfskritische applicaties en services op het netwerk dan ooit tevoren, zonder de capaciteit om het allemaal te kunnen ondersteunen. Is uw huidige netwerkinfrastructuur in staat om aan alle eisen te voldoen?

Ga aan de slag met deze kant en klare campagne

Om u als Solution Provider te helpen met uw marketinginspanningen, heeft CommScope een reeks uitgebreide middelen voor u samengesteld om te helpen met het creëren van een geïntegreerde marketingcampagne. Deze eindgebruikerscampagne is ontworpen om u te helpen uw naamsbekendheid te vergroten en leads van Ruckus te genereren (draadloze AP + ICX-switches) – het complete portfolio voor netwerkinfrastructuur.

Deze toolkit bevat video’s, een eBook, afbeeldingen, e-mail- en blogsjablonen, sociale media, websitebanners en meer om de vraag binnen hun klantenbestand te stimuleren en is te downloaden op de partner portal van Ruckus.

Meer weten over de Ruckus ICX switch?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de ICX switches van Ruckus? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.