Ruckus Analytics: een cloudservice voor netwerkintelligentie en servicegarantie

In een omgeving met steeds toenemende eisen op het gebied van gebruikersconnectiviteit, valt het op dat veel IT-teams tools missen om een goede, snelle netwerkservice te bieden. Binnenkomende meldingen over problemen met gebruikersconnectiviteit stapelen zich op terwijl IT worstelt om inzicht te krijgen uit de beschikbare gegevens. Ruckus zag een kans voor een nieuwe service: Ruckus Analytics.

Deze service van Ruckus’ moederbedrijf CommScope is een cloudservice voor netwerkintelligentie en servicegarantie. Aangedreven door machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI), helpt het u het meeste uit uw Ruckus-netwerk te halen;

Waarom Ruckus Analytics?

Biedt uitgebreid inzicht in netwerkactiviteiten

De service geeft uitgebreid en duidelijk inzicht in uw netwerk met informatieve dashboards. Aangepaste dashboards en datavisualisaties kunnen gemaakt worden met de Data Explorer-tool. Tot 12 maanden aan historische data! De dashboards kunnen geëxporteerd worden als raw data, PDF of csv. Door het gebruik van deze drag-and-drop tool was informatie vergaren nog nooit zo gemakkelijk.

AI Virtual Assistent

Onderdeel van de software is een AI Virtual-Network Assistent, genaamd Melissa. Melissa kan het doel van uw netwerk beheerder bepalen en biedt, op basis van dit doel, nuttige hulp. IT-teams bezitten zo over gemakkelijke toegang tot informatie die hen helpt bij het beheren van het netwerk – zonder dat er enige codering nodig is.

Versnelt netwerk en- client troubleshooting

De service maakt gebruik van machine learning om automatisch proactief service-incidenten te identificeren. De software gebruikt kunstmatige intelligentie om incidenten te classificeren op ernst, zodat u eerst de problemen met de hoogste prioriteit kunt aanpakken.

Beheer Ruckus Analytics uitbesteden

Eindklanten kunnen heel eenvoudig een Ruckus Solution Provider rechten geven om hun account te beheren. Bovendien is het voor Managed Service Providers (MSP’s) mogelijk om meerdere Ruckus Analytics-accounts van eindklanten te beheren vanuit hun eigen account.

Proactief beheer met netwerkservicevalidatie en integraties van derden

Ruckus Analytics is uitgerust met een zelf-validatietool. Hiermee kunt u testen of de aanpassingen die u heeft gedaan, werkt zoals het zou moeten. Bovendien kunt u veel service-beïnvloedende problemen oplossen voordat de gebruiker het zelf überhaupt merkt. De service kan worden geïntegreerd met toonaangevende IT-servicebeheerproducten, zoals ServiceNow en Salesforce, om automatisch helpdesktickets in te dienen wanneer zich service-incidenten voordoen.

Ruckus Analytics is nu met korting beschikbaar!

Commscope Ruckus heeft geregeld acties voor haar producten. De nieuwe ‘Analytics promo’ biedt gebruikers die al Ruckus access points of ICX Switches beheren met SmartZone of Ruckus Cloud, de mogelijkheid om voordelig óók Analytics te gaan gebruiken.  U vind alle informatie door te klikken op onderstaande link.

Kies nu voor Ruckus Analytics

Ruckus Analytics is compatible met Ruckus Cloud en SmartZone 5.1.2 en hoger. We zien dat de tool gewilder wordt, naarmate het netwerk groeit. Dus heeft u een netwerk van 50 AP’s of meer dan 1.000 gebruikers? Zorg dan dat u vandaag nog uw trial aanvraagt en ervaar zelf hoeveel tijd de tool uw kan besparen.

Interesse in Ruckus Analytics?

Ruckus Analytics is dé oplossing voor iedereen die meer uit zijn Ruckus producten wil halen. Interesse? Of heeft u nog vragen over de software? Mail nu naar sales@alcadis.nl of bel naar 030 – 65 85 125