Security

security-oplossing-banner-alcadis

Het veilig gebruik maken van internet is actueler dan ooit. Gebruikers willen persoonlijke- en bedrijfsinformatie op hun netwerk beschermen. Een onbeveiligde of niet voldoende beveiligde netwerkinfrastructuur kan ervoor zorgen dat gevoelige informatie in handen van derden komt of dat er ingebroken kan worden in uw systemen. Online security is enorm belangrijk.

De inbreuk op een netwerkinfrastructuur kan op verschillende manieren gebeuren. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen fysieke en logische componenten van de IT-infrastructuur. Logische componenten omvatten de software-infrastructuur en de topologie van het netwerk. De fysieke componenten omvatten de apparatuur die zich op het netwerk bevinden.

Wi-Fi Security

Zorg ervoor dat uw organisatie en uw gebruikers veilig gebruik kunnen maken van uw WLAN netwerk. Door de jaren heen zijn er verschillende methoden ontwikkeld om de beste beveiliging te kunnen bieden.

alcadis-security-oplossingen

firewall-alcadis-security-oplossingen

Firewalls

Om het verkeer op uw LAN netwerk te beschermen voor virussen, malware, spyware en andere bedreigingen, biedt een firewall de oplossing voor organisaties.

Advies op maat

Iedere locatie heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten op het gebied van online security. Wij denken graag met u mee bij het ontwerpen en inrichten van het (draadloze) netwerk om ervoor te zorgen dat deze volledig aan de wensen van de klant voldoet. Bent u benieuwd wat Alcadis voor u kan betekenen? Bekijk ook het online security assortiment op onze webshop.