De succesvolle start voor uw netwerkproject

alcadis-pre-sales-support-banner

Het gebruikmaken van een netwerkspecialist kan u helpen bij het winnen van deals en het succesvol starten van uw netwerkproject. Middels onze Pre-Sales Support kunt u gebruik maken van onze commerciële en technische experts voor advies over de meest geschikte producten. Ook ondersteunen wij u wanneer u een product of oplossing wilt pitchen bij een klant. In samenwerking met u en de vendor zorgen wij voor de beste oplossing met de juiste pricing voor hardware componenten.

Samen met diverse partners hebben we veel netwerkprojecten succesvol afgerond. Zo hebben we veel expertise en ervaring opgedaan met diverse trajecten, van kleinschalige netwerkprojecten tot verschillende aanbestedingstrajecten voor o.a. stedelijke netwerken, ondernemingen, ziekenhuizen en overheidsprojecten. De ervaring leert dat wanneer alle partijen als een hecht team opereren, dit tot een competitieve en succesvolle propositie leidt.

Vrijblijvend advies voor uw project

Wij denken graag met u mee voor de meest geschikte oplossing voor iedere situatie. Onze Accountmanagers en Pre-Sales Engineers hebben kennis van onze producten en veel ervaring in het realiseren en onderhouden van LAN en WLAN infrastructuren. Hierbij vinden we samen oplossingen voor:

Het bieden van voldoende bandbreedte

Het bieden van voldoende bandbreedte

Gastentoegang

De integratie van hardware en services in het netwerk

Het bieden van een betrouwbaar en veilig netwerk

Waar wordt rekening mee gehouden?

Om het juiste advies te geven houden wij rekening met de volgende aspecten:

  • Wensen van de locatie;
  • Omschrijving van de locatie;
  • Bestaande WAN, LAN en WLAN infrastructuur;
  • Doel van het netwerk;
  • Gewenste services en applicaties;
  • Informatie over het type gebruikers;
  • Gewenste bandbreedte per gebruiker.

Maak gebruik van onze Pre-Sales Support

Heeft u een interessant project of aanbesteding op het oog? Neem voor vrijblijvend advies contact met op ons en wij helpen u met winnen.