Bereikbaarheid Alcadis en aangepaste levertijden rond de feestdagen in mei

De feestdagen in mei hebben invloed op de openingstijden van Alcadis, maar ook de bezorgtijden van PostNL. Lees snel verder en voorkom dat u voor verrassingen komt te staan.

  • Op maandag 4 mei is het Nationale Dodenherdenking. Alcadis is dan geopend volgens de normale tijden (08.30-17.30 uur) en ook PostNL hanteert de reguliere ophaal- en bezorgtijden.
  • Op dinsdag 5 mei is het Bevrijdingsdag. Alcadis is dan gesloten en dat betekent dat er geen bestellingen worden verzonden en ook PostNL bezorgd geen pakketjes. Houd er dus rekening mee dat bestellingen die op maandag 4 mei worden geplaatst, vervolgens op woensdag 7 mei worden bezorgd door PostNL
  • Op donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Alcadis is dan gesloten en PostNL haalt en bezorgd ook geen pakketjes.
  • Op maandag 1 juni is het Tweede Pinksterdag. Dan is Alcadis gesloten en ook PostNL haalt en bezorgd geen pakketjes. Houd er dus rekening mee dat bestellingen die op vrijdag 29 mei worden geplaatst, vervolgens op dinsdag 2 juni bezorgd worden door PostNL.

Contact opnemen

Heeft u advies nodig bij het inrichten van uw netwerkproject? Of heeft u vragen over een merk of een product? Alcadis helpt u graag verder. Wij zijn u graag persoonlijk, telefonisch of per e-mail van dienst. U kunt contact opnemen met ons opnemen via:

Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0)30-6585125
E-mail: info@alcadis.nl

Adresgegevens:

Alcadis
Vleugelboot 8
3991 CL Houten
The Netherlands (NL)

Bankgegevens:

NL 43 ABNA 0535140444
BIC: ABNANL2A
BTW: NL.8132.61.685.B.01
KvK: 32094060

Contactformulier

Bedrijfsnaam:*

Naam:*

E-mail:*

Bericht:*