Verzending uit ons magazijn

alcadis-verzending-banner

In het magazijn van Alcadis beschikken wij over een grote voorraad aan producten. Hierdoor is het vaak mogelijk een bestelling die voor 16.00 uur is geplaatst nog dezelfde dag te versturen via PostNL.

Verzendkosten

Voor kleine orders binnen de Benelux hanteren wij de volgende order- en verzendkosten.

  • Orders met een waarde < €250,-      →  €15,- per afleveradres
  • Orders met een waarde < €500,-      →  €10,- per afleveradres
  • Orders met een waarde < €1.500,-   →  €7,-   per afleveradres
  • Voor orders met een waarde van €1.500 en hoger worden er geen verzendkosten gerekend.
  • Voor orders die uitsluitend bestaan uit non-goederen (diensten, support en licenties) gelden deze order- en verzendkosten niet.

Overige verzendwijzen

Naast de standaardleveringen via PostNL bieden wij ook de mogelijkheid te kiezen voor overige verzendwijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bestellingen naar het buitenland te versturen, direct naar klanten te dropshippen of spoedleveringen op dezelfde dag aan te bieden. In overleg met onze salesafdeling kunt u een levering aanvragen.

Heeft u andere speciale wensen of eisen heeft omtrent de verzending van uw bestelling? Neem dan contact met ons op. De medewerkers van Alcadis staan u graag te woord en denken met u mee over mogelijke oplossingen.

Vragen over leveringen?

Voor vragen over leveringen, spoedleveringen of het aanvragen van een levering in het buitenland, kunt u terecht bij de salesafdeling van Alcadis.