Is het tijd voor een nieuwe stap? Bij Alcadis in Houten staan er vacatures open!

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken: van Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit ons pand in Houten zijn wij actief in de gehele Benelux.

En denk je nu: wat zijn dat allemaal voor gekke vaktermen? Laat je dan vooral niet afschrikken, want we zullen er alles aan doen zodat jij je hier helemaal thuis voelt.

In 2022 bestaat Alcadis precies 20 jaar! Kom jij dit feest met ons meevieren?

Waarom Alcadis?

  • Een baan met zicht op een vast contract

  • Alle ruimte om je op persoonlijk & professioneel vlak te ontwikkelen

  • Gezamenlijke kwartaalbonussen, waardoor we het maximale uit elkaar halen

  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)

  • Regelmatig organiseren we LAN-party’s en andere bedrijfsuitjes

Wil jij meegroeien met ons succes? Kijk snel of er een vacature open staat die bij jouw profiel past. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook altijd, die mag je sturen naar sollicitaties@alcadis.nl. En wie weet spreken we jou dan snel!

Account Manager

Als Account Manager zorg je ervoor dat je samen met je collega’s de gestelde omzetverwachtingen realiseert. Daarnaast zie je het als vanzelfsprekend om jouw producten en oplossingen onder de aandacht te brengen. Wordt jij enthousiast van nieuwe projecten en ben jij niet bang voor (koude) acquisitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Inside Sales

Als Inside Sales krijg je er energie van om de klant de juiste service te bieden. Als echte teamplayer ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen binnen Alcadis. Weet jij (potentiële) klanten te overtuigen en wil jij jezelf kunnen ontwikkelen en doorgroeien?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Wi-Fi Network Support Engineer

Momenteel zoeken wij een Wi-Fi Network Support Engineer. Ondersteun jij graag klanten met jouw technische kennis? Ben je praktisch, proactief en flexibel ingesteld? En wil je een expert worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Sollicitatieprocedure bij Alcadis

Onze cultuur & onze mensen

Ooit zijn we begonnen als Alcatel Distributeur, vandaar de naam Alcadis. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot onmisbare Value Added Distributeur voor bekende merken als Ruckus, TP-Link, EnGenius, SonicWall en nog veel meer! En uiteraard zijn we nog steeds trouw aan het merk waar het allemaal mee begon: Alcatel-Lucent Enterprise. Sinds onze oprichting helpen wij onze partners met voorraad, raad en daad. Geen enkele netwerkuitdaging is ons te gek, want wij hebben écht verstand van Wi-Fi.

Bij Alcadis zijn we groot voorstander van learning by doing. Ellenlange plannen maken en theorieën uitdenken, dat is niks voor ons. En echt niet alles gaat meteen in één keer goed. Maar wij zijn van mening dat van fouten maken, iedereen leert.

Dus met welke ludieke ideeën kom jij ons verrassen?

Toffe eindklanten waarvoor wij projecten doen

Samen met onze partners doen wij hele mooie projecten. Kijk zelf maar!

eSports Arena H20

H20 eSports Campus Amsterdam is het grootste initiatief ter wereld op het gebied van eSport en gaming met als grote publiekstrekker de eSport Arena. eSporters zijn volledig afhankelijk van de dataverbinding, dus vertraging kan men zich absoluut niet veroorloven.

Loetje Restaurants

Loetje Restaurants maken gebruik van een kassasysteem waarbij er een betrouwbare en stabiele verbinding noodzakelijk is. Alle acht vestigingen zijn nu voorzien van Wi-Fi.

Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena is de thuisbasis van de Belgische landskampioen KAA Gent voetbalclub. Via dit ‘state-of-the-art’ netwerk hebben 20.000 fans, pers en medewerkers van het stadion gelijktijdig toegang tot gratis hoogwaardige Wi-Fi.

Meer weten over wat we doen? Onderstaande animatie vertelt het je!

Check gemakkelijk zelf hoelang je straks onderweg bent naar kantoor

Zien we je binnenkort bij ons in Houten? Ons adres is: vleugelboot 8, 3991CL, Houten