Is het tijd voor een nieuwe stap? Kom werken bij Alcadis!

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken: van Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit ons pand in Houten zijn wij actief in de gehele Benelux.

Wil jij meegroeien met ons succes? Kijk snel of er een vacature open staat die bij jouw profiel past. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook altijd. En wie weet spreken we jou dan snel!

Wi-Fi Network Support Engineer

Momenteel zoeken wij een Wi-Fi Network Support Engineer. Ondersteun jij graag klanten met jouw technische kennis? Ben je praktisch, proactief en flexibel ingesteld? En wil je een expert worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Marketing- en communicatiemedewerker

Vind jij het leuk om brede ervaring op te doen op het gebied van (online) marketing en communicatie? En vind jij het leuk om aan de slag te gaan en zelf uit te testen wat werkt voor onze doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Inside Sales

Als Inside Sales krijg je er energie van om de klant de juiste service te bieden. Als echte teamplayer ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen binnen Alcadis. Weet jij (potentiële) klanten te overtuigen en wil jij jezelf kunnen ontwikkelen en doorgroeien?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Onze cultuur

Alcadis wil zijn medewerkers meer bieden dan alleen een werkplek. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en dankzij onze open organisatiestructuur is Alcadis een dynamische plek om te werken.

Onze mensen

alcadis-vacatures-onze-mensen

Het team van Alcadis bestaat uit gedreven IT-professionals met de juiste kennis voor het realiseren van netwerkinfrastructuren binnen elke omgeving. Dankzij de kennis van onze commerciële en technische collega’s zijn wij een waardevolle partner.

Onze projecten

alcadis-vacatures-onze-projecten

Van het verzorgen van tijdelijke high-performance netwerken op grote evenementen, tot het eerste super high-capacity MU-MIMO netwerk in Europa. Alcadis is binnen elke markt actief en heeft al vele mooie netwerkprojecten gerealiseerd.

Toffe eindklanten waarvoor wij projecten doen

Wat we doen

Sfeerimpressies

Check gemakkelijk zelf hoelang je straks onderweg bent naar kantoor