Is het tijd voor een nieuwe stap? Bij Alcadis in Houten staan er vacatures open!

In deze tijd is verbinding een standaard geworden. Of het nu gaat om een Wi-Fi verbinding voor een e-sport arena, een private LTE verbinding in een haven of een Push-to-Talk over Cellular verbinding bij de politie. Wij worden enthousiast van alle verbindingen!  Wanneer je bij ons rondloopt merk je dit meteen. Alcadis is een informele, jonge organisatie met veel ambitie en potentie. Wij doen dat stapje extra om onze klanten met de juiste producten voor hun project te verbinden.

Bij ons staan kennis en ontwikkeling dan ook op nummer één. Wij zorgen er via interne opleidingen, product trainingen en behulpzame collega’s voor dat je binnen no time de basiskennis bezit over al onze onderwerpen.  Graag nog meer leren? Dat kan altijd! Wij denken graag met je mee hoe je jouw functie nog beter uit kan voeren met behulp van een cursus of opleiding.

Net zo enthousiast geworden over verbinden als wij?  Bekijk dan snel al onze openstaande vacatures. Je mag natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Dit kan direct naar sollicitaties@alcadis.nl ter attentie van Daan Overdam.

Elektronica Reparateur

Versterk jij binnenkort ons Reparatie en Service Team? Alcadis is op zoek naar startende Elektronica Reparateur die o.a. aan kop zal staan van ons geavanceerde portofonieplatform. Ervaring is niet benodigd. We leren je graag alle fijne kneepjes van het vak.

Lees meer & solliciteer!

Account Manager

Als Account Manager zorg je ervoor dat je samen met je collega’s de gestelde omzetverwachtingen realiseert. Daarnaast zie je het als vanzelfsprekend om jouw producten en oplossingen onder de aandacht te brengen. Word jij enthousiast van nieuwe projecten en ben jij niet bang voor (koude) acquisitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Inside Sales

Als Inside Sales medewerker krijg je er energie van om de klant de juiste service te bieden. Als echte teamplayer ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen binnen Alcadis. Weet jij (potentiële) klanten te overtuigen en wil jij jezelf kunnen ontwikkelen en doorgroeien?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer & solliciteer!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Vind jij het leuk om een Sales team te ondersteunen met alle administratieve processen? Ontdek onze vacature voor Commercieel medewerker! Deze medewerker heeft een belangrijke rol binnen Alcadis. Je houdt je dagelijks bezig met administratie processen en werkt nauw samen met je collega’s.

Lees meer & solliciteer!

Marketing- en communicatie medewerker

Als Marketing- en communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor al onze online en offline communicatie uitingen. Je vindt het naast het creëren van content ook leuk  om de communicatiemiddelen verder te optimaliseren en stelt proactief plannen op om dit te doen.

Lees meer & solliciteer!

Sollicitatieprocedure bij Alcadis

Waarom Alcadis?

  • Een baan met zicht op een vast contract

  • Alle ruimte om je op persoonlijk & professioneel vlak te ontwikkelen

  • Gezamenlijke kwartaalbonussen, waardoor we het maximale uit elkaar halen

  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)

  • Regelmatig organiseren we LAN-party’s en andere bedrijfsuitjes

Toffe eindklanten waarvoor wij projecten doen

Samen met onze partners doen wij hele mooie projecten. Kijk zelf maar!

eSports Arena H20

H20 eSports Campus Amsterdam is het grootste initiatief ter wereld op het gebied van eSport en gaming met als grote publiekstrekker de eSport Arena. eSporters zijn volledig afhankelijk van de dataverbinding, dus vertraging kan men zich absoluut niet veroorloven.

Loetje Restaurants

Loetje Restaurants maken gebruik van een kassasysteem waarbij er een betrouwbare en stabiele verbinding noodzakelijk is. Alle acht vestigingen zijn nu voorzien van Wi-Fi.

Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena is de thuisbasis van de Belgische landskampioen KAA Gent voetbalclub. Via dit ‘state-of-the-art’ netwerk hebben 20.000 fans, pers en medewerkers van het stadion gelijktijdig toegang tot gratis hoogwaardige Wi-Fi.

Meer weten over wat we doen? Onderstaande animatie vertelt het je!

Check gemakkelijk zelf hoelang je straks onderweg bent naar kantoor

Zien we je binnenkort bij ons in Houten? Ons adres is: vleugelboot 8, 3991CL, Houten