Momenteel zoeken wij een Wi-Fi Network Support Engineer. Ondersteun jij graag klanten met jouw technische kennis? Ben je praktisch, proactief en flexibel ingesteld? En wil je een expert worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Is dit niet de functie waar jij naar opzoek bent maar denk je wel dat jij bij ons bedrijf past, stuur dan je enthousiaste open sollicitatiebrief en CV naar sollicitaties@alcadis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op per mail of telefonisch.

Onze cultuur

Alcadis wil zijn medewerkers meer bieden dan alleen een werkplek. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en dankzij onze open organisatiestructuur is Alcadis een dynamische plek om te werken.

Onze mensen

alcadis-vacatures-onze-mensen

Het team van Alcadis bestaat uit gedreven IT-professionals met de juiste kennis voor het realiseren van netwerkinfrastructuren binnen elke omgeving. Dankzij de kennis van onze commerciële en technische collega’s zijn wij een waardevolle partner.

Onze projecten

alcadis-vacatures-onze-projecten

Van het verzorgen van tijdelijke high-performance netwerken op grote evenementen, tot het eerste super high-capacity MU-MIMO netwerk in Europa. Alcadis is binnen elke markt actief en heeft al vele mooie netwerkprojecten gerealiseerd.

Referenties

Wat we doen

Sfeerimpressies