Alle lopende Ruckus acties voor u op een rij!

Ruckus Promo's 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Cloud Promo

Geldig t/m 31-12-2021

Goed nieuws voor resellers die geïnteresseerd zijn in Ruckus Cloud: tot het einde van het jaar kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen op Wi-Fi 5 & Wi-Fi 6 Access Points en de bijbehorende Ruckus Cloud Management licenties.

Educatie Promo

Geldig t/m 30-6-2022

Deze promo biedt speciale kortingen bij de verkoop van de Ruckus-oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Dit jaar met hogere korting, omdat een goed netwerk binnen het onderwijs nu belangrijker is dan ooit.

Analytics Promo

Geldig t/m 31-3-2022

Deze promo is geldig voor bestaande klanten die Ruckus Access Points of ICX Switches beheren met SmartZone of Ruckus Cloud. Zij kunnen nu ook gebruik maken van Ruckus Analytics.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.