Alle lopende Ruckus acties voor u op een rij!

Ruckus Promo's 2020

Met enige regelmaat stelt Ruckus speciale acties beschikbaar om u te helpen omzet te genereren en deals te winnen. Op deze pagina hebben we voor u de belangrijkste lopende acties op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Xclaim Trade Up Promo

Geldig t/m 31-12-2021

U heeft het ongetwijfeld al wel meegekregen: op 25 juli 2021 stopt de Xclaim Cloud met werken. Na die datum kunt u géén gebruik meer maken van de Xclaim Cloud. Resellers die nog Xclaim Access Points gebruiken, komen in aanmerking voor interessante kortingen bij het upgraden naar de Ruckus Unleashed R320 en/of R550 (Wi-Fi 6!).

Velocity Promo

Geldig t/m 31-12-2021

De Ruckus Velocity Promo zorgt voor een aantrekkelijke, concurrerende prijs op geselecteerde Ruckus ICX 7150-switches. Doordat de switches stackable en upgradeable zijn, is het geen probleem om klein te starten. Uw netwerk zal met uw organisatie meegroeien zonder desinvestering in de apparatuur.

Cloud Promo

Geldig t/m 31-12-2021

Goed nieuws voor resellers die geïnteresseerd zijn in Ruckus Cloud: tot het einde van het jaar kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen op Wi-Fi 5 & Wi-Fi 6 Access Points en de bijbehorende Ruckus Cloud Management licenties.

Educatie Promo

Geldig t/m 30-6-2022

Deze promo biedt speciale kortingen bij de verkoop van de Ruckus-oplossingen aan klanten in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Dit jaar met hogere korting, omdat een goed netwerk binnen het onderwijs nu belangrijker is dan ooit.

Advies nodig over hoe u uw project voordelig én goed kunt inrichten met Ruckus?

Vertel ons meer over uw project en wij voorzien u graag van advies over de inrichting van het netwerk met de juiste producten én inkoopprijzen die voor u het voordeligst zijn.