ETI Software Solutions

eti-software-solutions-banner

ETI Software Solutions is al meer dan 20 jaar een wereldleider in communicatie, technologie en diensten. De missie van de organisatie is het leveren van tools aan service providers om complexe systemen efficiënter te beheren, de operationele kosten te verlagen en te zorgen voor een optimale kwaliteit van de dienstverlening die zij leveren. In 2014 heeft het merk Netmania IT overgenomen, waarmee de Auto Configuration Server (ACS) producten zijn gerebrand naar Vision360. Netmania stond bekend om zijn specialisatie in het ontwikkelen van device managementoplossingen en het integreren hiervan in de dienstverlening van service providers.

ETI Software Solutions en Alcadis leveren meer dan alleen een product of dienst. Samen leveren we een op maat gemaakte oplossing voor service providers door met hen samen te werken, van ontwerpfase tot aan oplevering. Dit is wat het onderscheidt van andere aanbieders van ACS platformen. Samen leveren wij niet alleen de instrumenten, maar we nemen ook de tijd om onze klanten te laten zien hoe je het beste uit het product kunt halen. Hierbij maken we gebruik van onze kennis en expertise van het TR-069 protocol. ETI is voor service providers een kosteneffectieve en veelzijdige oplossing, waarmee zij kunnen concurreren met andere service providers die momenteel de markt domineren.

Referentiecase Spark New Zealand en ETI Software Solutions 
Spark New Zealand is de grootste aanbieder van breedband- en draadloze diensten in Nieuw-Zeeland. Met ETI Software Solutions heeft Spark in zes weken tijd meer dan 500.000 apparaten geconverteerd naar Vision360 ACS zonder enige serviceonderbreking. Met dit nieuwe platform kan Spark een naadloze gebruikservaring bieden, nu én in de toekomst. Lees hier de gehele referentiecase →

Meer informatie?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over het porfolio en de mogelijke oplossingen.