Creating a high-performance and stable network has never been so easy!

EnGenius is terug en beter dan ooit

Al meer dan 20 jaar produceert EnGenius innovatieve netwerkproducten speciaal ontworpen voor het SOHO- en MKB Segment. In die jaren is het merk getransformeerd van fabrikant naar een end-to-end leverancier die organisaties bijstaat bij het gehele netwerktraject. De producten worden gekenmerkt door een combinatie van uitgebreide features, geweldige prestaties, de nieuwste chipsets en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom u voor EnGenius moet kiezen?

Geweldige prestaties

De EnGenius producten zijn uitgerust met de nieuwste standaarden, technische innovaties en uitgebreide features. Hierdoor leveren ze geweldige prestaties.

Uitgebreid portfolio

Het portfolio van het merk bestaat uit een grote hoeveelheid switches, indoor en outdoor access points. Hierdoor biedt EnGenius voor elke locatie en geschikte oplossing.

Goede prijs/kwaliteit

Dankzij de geweldige prestaties, goede bouwkwaliteit, uitgebreide features en de lage prijs bezitten de producten een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Hoog gebruiksgemak

Het uitrollen, installeren en configureren van de EnGenius producten is uiterst gemakkelijk. De producten blinken namelijk uit in gebruiksgemak.

Flexibele beheeropties

Of u uw netwerk nu on site of overal ter wereld wil beheren, met de producten van het merk kan het. Hierdoor heeft u volledige keuzevrijheid.

Limited Lifetime Warranty

Als u zich gratis inschrijft als EnGenius partner ontvangt u standaard limited lifetime warranty op al uw EnGenius producten.

Het EnGenius portfolio

EnGenius heeft een veelzijdig, breed en uitgebreid portfolio. Het bestaat uit indoor en outdoor access points met krachtige chipsets en de nieuwste Wi-Fi standaarden, Layer 2+ managed switches met krachtige features en een grote hoeveelheid ethernetpoorten met en zonder PoE en controllers. Dankzij het brede aanbod is er voor elke locatie wel een geschikte oplossing te bieden. De access points en switches zijn onder te verdelen in de EnSky-serie en Cloud-serie.

EnGenius Cloud

EnGenius Cloud

EnGenius Cloud is een uiterst intuïtief en gratis managementplatform waarmee u op elke gewenste locatie een compleet netwerk kan uitrollen, installeren, configureren, beheren en troubleshooten.  U kunt de access points en switches gemakkelijk toevoegen aan een EnGenius Cloud netwerk. Het enige dat u hoeft te doen is het apparaat te scannen en registreren. Bovendien kunt u gemakkelijk op afstand uw netwerk monitoren. U kunt in het Cloud dashboard snel de gezondheid van uw netwerk, status van het beheerde apparaat en netwerkinzichten inzien. Hierdoor wordt het onderhouden van uw netwerk een stuk makkelijker, sneller en goedkoper. Niet voor niks heeft de EnGenius Cloud meerdere prijzen gewonnen en goede recensies ontvangen. Zo heeft WINMAG Pro het product beloont met een 9.1 en een MKB Ready award.

EnGenius EnSky

EnGenius EnSky

De EnGenius EnSky-serie is een innovatieve en schaalbare totaaloplossing met een uitgebreid productportfolio die bestaat uit indoor- en outdoor draadloze access points, beheerde Ethernet-switches en on-premise beheertools, SkyKey-hardware en ezMaster. Met de verschillende tools en technologieën wordt u in staat gesteld om managed Wi-Fi te integreren met een bestaande on-site netwerk of u kunt zelf een volledig aangepast netwerk opbouwen van begin tot eind.  Gebruikers kunnen op afstand toegang krijgen tot het platform om netwerken op een gecentraliseerde locatie via internet of een mobiele app te configureren, te bewaken en te beheren. Hierdoor heeft u nog meer keuzevrijheid.

Beheertools

U kunt uw EnGenius netwerk beheren zoals u wilt. Naast het beheren in de cloud of on-premise kunt u namelijk ook voor een hybride cloud variant kiezen. Hiervoor heeft u de SkyKey nodig. Daarnaast kunnen de access points van het merk ook standalone of met een EnGenius switch beheerd worden. Elke switch kan maximaal 50 access points beheren. Ook kunt u gebruik maken van de ezMaster. U heeft volledige vrijheid om uw netwerk moeiteloos en gemakkelijk te beheren, controleren en troubleshooten.

Technologieën

Om stabiele en snelle prestaties te leveren zijn de producten van EnGenius geïntegreerd met gepatenteerde innovaties. Zowel de indoor als outdoor access points van de EnSky series zijn uitgerust met de EnTurbo technologie. De point-to-point bridges hebben de beschikking over EnJet technologie. Hierdoor kunnen deze producten een hogere doorvoersnelheid leveren.

engenius-poe-adapters-alcadis

Accessoires

EnGenius beschikt naast een uitgebreid assortiment access points en switches ook over competitief geprijsde PoE Adapters, Antennes, SFP modules en Spares. Met de PoE Adapters kunnen eenvoudig apparaten worden gevoed via het ethernetwerk, denk bijvoorbeeld aan camera’s en VoiP telefoons. De sectorantennes zorgen voor een verbetering van de RF-prestaties, ondersteunen een hogere bandbreedte en beschikken over een IP-55 rated behuizing. Tot slot beschikt het merk over SFP-modules die de SFP-poort kunnen verbinden met het netwerk.

Partnerportal

Om u te helpen verder te groeien, meer deals te winnen en daardoor ook meer omzet te genereren heeft EnGenius een uitgebreide partnerportal opgericht. Hier kunt u onder meer marketingmateriaal vinden, trainingen volgen, NFR kits aanvragen en dealregistraties inschieten. Daarnaast krijgen geregistreerde partners automatisch limited lifetime warranty op uw EnGenius producten. Dit zijn niet de enige voordelen van het partnerschap!

Vernieuwd EnGenius Partnerprogramma

Support

Als reseller van Alcadis kunt u bij onze helpdesk terecht voor technische support. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

Meer informatie?

Laat ons weten voor welk project u de producten van EnGenius in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.