Taking Your Network from Start to Finish

EnGenius-Alcadis

EnGenius is getransformeerd van fabrikant naar een end-to-end leverancier die organisaties bijstaat bij het gehele netwerktraject. Dankzij het krachtige bereik en de hoge ontvangstgevoeligheid hebben de producten van EnGenius een groot marktaandeel verworven in het SOHO- en MKB-segment. Maak kennis met het uitgebreide assortiment en ontdek hoe EnGenius u kan helpen tijdens het gehele netwerktraject.

Access Points en Switches

EnGenius biedt een veelzijdig portfolio aan indoor en outdoor access points en switches. De access points van zijn multifunctioneel en kunnen hierdoor ook ingezet worden als client router, client brigde, repeater en WDS repeater. De switches maken het eenvoudig om een groot draadloos netwerk te installeren en te beheren. Dankzij het brede aanbod is er voor elke locatie wel een geschikte oplossing te bieden. De access points en switches van EnGenius zijn onder te verdelen in de EnSky-serie en Cloud-serie.

engenius-neutron-serie-alcadis

Technologieën

De access points van EnGenius worden gekenmerkt door verschillende technologieën die geïntegreerd zijn in de apparatuur. Hierdoor zijn de producten in staat om elke omgeving te voorzien van een snel en betrouwbaar netwerk met hoge doorvoersnelheden. Eind 2017 heeft EnGenius de EnTurbo-technologie geïntroduceerd, voor zowel indoor als outdoor access points. Vervolgens heeft EnGenius in 2019 de EnJet-technologie toegevoegd aan hun point-to-pointoplossingen.

Beheertools

De access points van EnGenius kunnen standalone worden ingezet of beheerd worden met een switch tot maximaal 50 access points per switch. Daarnaast beschikt EnGenius over de ezMaster, SkyKey en de EnGenius Cloud. Al deze verschillende netwerkbeheermogelijkheden stellen u in staat moeiteloos uw netwerk te beheren, controleren en problemen binnen uw netwerk razendsnel op te lossen.

engenius-poe-adapters-alcadis

Accessoires

EnGenius beschikt over competitief geprijsde PoE Adapters, Antennes en Spares. Met de PoE Adapters kunnen eenvoudig apparaten worden gevoed via het ethernetwerk, denk bijvoorbeeld aan camera’s en VoiP telefoons. De sectorantennes van EnGenius zorgen voor een verbetering van de RF-prestaties, ondersteunen een hogere bandbreedte en beschikken over een IP-55 rated behuizing. Tot slot beschikt EnGenius over Small Form-Fact Pluggable (SFP)-modules dat de SFP-poort kan verbinden met het netwerk.

Als reseller van Alcadis kunt u bij onze eigen helpdesk terecht voor technische support. Dit kan zowel telefonisch als per mail, bekijk hier hoe dit werkt → 

Tot slot beschikt EnGenius over een partnerportal. Dit portal brengt al uw zakelijke inzichten onder één dak. Omzetstatistieken, sociaal, integraties – alles. Lees hier meer en meld u aan →

Wilt u meer informatie over EnGenius?

Laat ons weten voor welk project u de producten van EnGenius in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.