EnGenius: Dé alles omvattende Wi-Fi oplossing voor het MKB- en SOHO segment

EnGenius is terug en beter dan ooit

In de afgelopen 20 jaar is EnGenius getransformeerd van fabrikant naar een end-to-end leverancier die organisaties bijstaat bij het gehele netwerktraject. De producten van EnGenius worden gekenmerkt door een combinatie van uitgebreide features, de nieuwste chipsets, gebruiksvriendelijkheid en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Geweldige prestaties

De EnGenius producten zijn uitgerust met de nieuwste standaarden, technische innovaties en uitgebreide features. Hierdoor leveren ze geweldige prestaties.

Uitgebreid portfolio

Het portfolio van het merk bestaat uit een grote hoeveelheid switches, indoor en outdoor access points. Hierdoor biedt EnGenius voor elke locatie en geschikte oplossing.

Goede prijs/kwaliteit

Dankzij de geweldige prestaties, goede bouwkwaliteit, uitgebreide features en de lage prijs bezitten de producten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hoog gebruiksgemak

Het uitrollen, installeren en configureren van de EnGenius producten is uiterst gemakkelijk. De producten blinken namelijk uit in gebruiksgemak.

Flexibele beheeropties

Of u uw netwerk nu on site of overal ter wereld wil beheren, met de producten van het merk kan het. Hierdoor heeft u volledige keuzevrijheid.

Limited Lifetime Warranty

Als u zich gratis inschrijft als EnGenius partner ontvangt u standaard limited lifetime warranty op al uw EnGenius producten.

EnGenius Fit

Op zoek naar easy-to-use access points en switches? Ontdek EnGenius Fit! De producten zijn speciaal ontworpen voor het MKB. FitXpress bijvoorbeeld. Deze Cloud controller kunt u gratis installeren in de App Store of Play Store. Om een apparaat te configureren hoeft u alleen de QR-code op het product in te scannen met de app. U heeft daarna overal en altijd toegang tot uw apparaat via uw telefoon.

EnGenius Cloud

EnGenius Cloud is een managementplatform om producten mee te -installeren, -configureren, -beheren en troubleshooten. Zoals de naam doet vermoeden bevindt het platform zich in de Cloud. Deze activiteiten kunnen daardoor altijd en overal uitgevoerd worden. EnGenius Cloud heeft meerdere prijzen gewonnen en goede recensies ontvangen. Zo heeft WINMAG Pro het beloont met een 9.1 en een MKB Ready award.

Beheertools

U kunt uw EnGenius netwerk beheren zoals u wilt. Of dit nu in de Cloud is, on-premise of in een hybride Cloud variant. Hét beheerplatform van EnGenius was voor langere tijd ezMaster. Tegenwoordig is er daarnaast ook EnGenius Cloud, FitXpress en de FitController. Iedere bedient een andere niche. Wilt u bijvoorbeeld een hybride Cloud platform creëren? Dan is de SkyKey in combinatie met de ezMaster de beste keuze.

Accessoires

EnGenius beschikt naast een uitgebreid assortiment access points en switches ook over competitief geprijsde PoE Adapters, Antennes, SFP modules en Spares. Met de PoE Adapters kunnen eenvoudig apparaten worden gevoed via het ethernetwerk, denk bijvoorbeeld aan camera’s en VoiP telefoons. De sectorantennes zorgen voor een verbetering van de RF-prestaties, ondersteunen een hogere bandbreedte en beschikken over een IP-55 rated behuizing. Tot slot beschikt het merk over SFP-modules die de SFP-poort kunnen verbinden met het netwerk.

engenius-poe-adapters-alcadis
Vernieuwd EnGenius Partnerprogramma

Partnerportal

Om u te helpen verder te groeien, meer deals te winnen en daardoor ook meer omzet te genereren heeft EnGenius een uitgebreide partnerportal opgericht. Hier kunt u onder meer marketingmateriaal vinden, trainingen volgen, NFR kits aanvragen en dealregistraties inschieten. Daarnaast krijgen geregistreerde partners automatisch limited lifetime warranty op uw EnGenius producten. Dit zijn niet de enige voordelen van het partnerschap!

Support

Als reseller van Alcadis kunt u bij onze helpdesk terecht voor technische support. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

Meer informatie?

Laat ons weten voor welk project u de producten van EnGenius in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.