EnGenius Fit: “De slimme, voordelige netwerkoplossing voor het MKB”.

EnGenius Fit

Een netwerk creëren wordt steeds complexer. Er waren nog nooit zoveel opties voor veiligheid, snelheid en bereikbaarheid. Een goede ontwikkeling enerzijds, omdat het gebruikers aanzet iets te creëren dat perfect past voor hun situatie. Anderzijds kunnen we ons ook voorstellen dat het soms iets té complex wordt. Des te interessanter is daarom de richting die EnGenius inslaat met haar nieuwe productlijn EnGenius Fit: ‘een slimme, voordelige oplossing’.

Wat is EnGenius Fit?

EnGenius Fit bestaat uit verschillende access points, switches en een gratis online controller. De rode draad tussen al deze apparaten is dat ze allemaal eenvoudig te installeren en beheren zijn. Dit betekent niet dat de kwaliteit van het netwerk minder is. Juist het tegenovergestelde: Fit garandeert sterke signalen. De producten zijn dé oplossing voor kleine organisaties zonder IT-personeel. “Anyone can do it”.

Schaalbaarheid

Klein starten en naarmate uw organisatie groeit steeds meer doen met uw netwerk? Ook dat is mogelijk met EnGenius Fit. De oplossing biedt verschillende easy-to-learn management opties, denk bijvoorbeeld aan een plug-and-play netwerk controller waarmee eenvoudig een Cloud- of on-premise netwerkbeheerinfrastructuur opgezet kan worden. Het creëren van een betaalbaar, betrouwbaar en veilig netwerk was nog nooit zo gemakkelijk.

De keuze is reuze

Gebruikers hebben de keuze uit de volgende producten:

L2 PoE Switches

EWS2910P-FIT

EWS7928FP-FIT

EWS7952P-FIT

EWS7952FP-FIT

Indoor Access Points

EWS357-FIT

EWS377-FIT

 

Outdoor Access Point

EWS850-FIT

 

Naarmate de lancering van de producten dichterbij komt zullen we u op de hoogte houden van de individuele producten en prijzen. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten! Heeft u nog verder vragen? Kom in contact met ons via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.