Geniet van eenvoudig beheer en optimale prestaties met EnGenius Fit

Om aan de constant veranderende behoeftes van het MKB aan te sluiten, introduceert EnGenius de productfamilie ‘EnGenius Fit’. Deze nieuwe oplossing is veilig, eenvoudig in gebruik én wordt geleverd met zakelijke en voordelige hardware die binnen enkele minuten geïnstalleerd kan worden. Benieuwd naar het aanbod en de beheermogelijkheden? Lees dan snel verder!

De keuze is reuze

De Fit-productlijn van EnGenius bestaat uit een uitgebreide selectie aan access points (AP), switches en controllers voor de meest diverse situaties. Denk aan Layer 2+ PoE Switches om APs en werkplekken met één kabel van zowel stroom als data te voorzien. Water- en stofbestendige Outdoor APs. En nog veel meer! De apparaten hebben gemeen dat ze zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren zijn.

Alle Fit-apparaten zijn beschikbaar bij Alcadis. Om u op weg te helpen hebben we hieronder de zes belangrijkste gezet. Scroll nog verder naar beneden voor de controlleropties;

FitXpress geeft u volledige controle

Met behulp van de gratis Cloud-based mobiele app/ webportal, FitXpress, kunt u uw EnGenius netwerk op elke locatie beheren vanaf uw laptop, tablet of mobiel. De oplossing ondersteunt maximaal 30 apparaten en is daardoor zeer geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties, zoals restaurants, (thuis)kantoren en scholen. FitXpress heeft verschillende features om onder andere een netwerk te segmenteren en tweefactorauthenticatie (2FA) in te zetten.

Download de app direct via de App Store of Google Play of ga naar de webportal →

Plug-and-play netwerkbeheer met de FitController

De FitController is het grote broertje van de FitXpress. In vergelijking met de FitXpress is het een hardware controller met capaciteit voor maximaal 100 apparaten. Verbind de controller simpelweg met een PoE Ethernet Switch en ga aan de slag! Naast alle features van de FitXpress heeft de FitController ook een additionele Micro SD slot voor back-up en nog meer beheertools. De controller is daarnaast extra veilig omdat het draait op een lokale server.

De FitController kunt u bestellen via onze webshop

Heeft u vragen over EnGenius Fit of wilt u met ons in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Wilt u op de hoogte blijven van het EnGenius nieuws? Meld u dan aan voor de merkupdate!