Visualiseer uw netwerk met EnGenius Cloud

EnGenius Cloud

De EnGenius Cloud is het gloednieuwe netwerkbeheerplatform van EnGenius dat IT-professionals de mogelijkheid biedt om de implementatie van de ECW-access points en ECS-switches te versnellen, te vereenvoudigen en te beheren vanuit één dashboard. Deze dienst is gratis beschikbaar voor gebruikers van de producten uit de Cloud-serie.

Het managementplatform is door de specialisten van WINMAG Pro uitgebreid getest en beoordeeld met een 9.1! In hun recensie schrijft WINMAG Pro: ‘Onderaan de streep biedt de clouddienst een snelle, rendabele en effectieve manier om één of meerdere organisaties van netwerkverbinding te voorzien. We raden het platform volmondig aan.’ Ontdek zelf de voordelen van het platform!

Wist u dat de EnGenius Cloud begin 2021 is uitgeroepen door WINMAG Pro tot de MKB Best Choice Award?

Waarom EnGenius Cloud?

GEBRUIKSGEMAK

De EnGenius Cloud is ontzettend eenvoudig in gebruik, zowel beschikbaar als webinterface en mobiele app (verkrijgbaar in de Play Store en App Store). Access points en switches kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan de EnGenius Cloud, u hoeft enkel de barcode of QR-code te scannen.

REALTIME MONITORING

De uitgebreide dashboards van het product bieden u een gedetailleerd overzicht van de status van alle access points en switches in uw netwerk. U kunt razendsnel troubleshooten dankzij de alerts die u ontvangt, zowel op uw mobiel als in de webinterface.

WAAS-PROPOSITIE MOGELIJKHEDEN

Een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand. Dát is Wi-Fi as a Service (WaaS). Uw klanten hoeven geen grote investeringen te doen en hebben geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud van het Wi-Fi netwerk. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw klanten volledig ontzorgen. Met de EnGenius Cloud is het mogelijk om tegelijkertijd tot wel 100.000 access points en switches onder één account te beheren en te bewaken, waardoor deze tool bij uitstek geschikt is voor uw WaaS-propositie.

FIRMWARE UPDATES INPLANNEN

Maak firmware-updatetaken voor verschillende groepen apparaten op basis van regio, lokale tijdzone en andere configuraties. Zo kunt u tijd, downtime en risico’s besparen.

Werk slimmer met de EnGenius Cloud

Ervaar ongekend gemak en efficiëntie in netwerkbeheer. Van implementatie tot probleemoplossing, de end-to-end cloudoplossing van EnGenius helpt u meer te bereiken.

EnGenius Network Health Center
Wi-Fi Heatmap View
EnGenius Cloud Layer 7 Apps Dashboard
EnGenius Cloud Network History Report
EnGenius Cloud App

Network Health Center voert realtime controles uit op uw netwerk.

Wi-Fi Heatmap toont u realtime de signalen van access points op een geüploade plattegrond.

Layer 7 Apps Dashboard geeft inzicht in welke apparaten en applicaties de meeste data verbruiken in uw netwerk.

Network History Report helpt u om het netwerkgebruik te analyseren over een bepaalde tijd.

De EnGenius Cloud App (voor iOS en Android) stelt u in staat om altijd en overal uw netwerk te beheren en razendsnel te troubleshooten.

Hierarchy Monitor View om de apparaten te groepen en beheren van bijvoorbeeld uw klanten (WaaS) of van verschillende business units.

Topology View toont relaties van apparaten in uw netwerk.

Device Diagnostics biedt realtime informatie over de status van alle apparaten in uw netwerk.

Client Network Timeline onderzoekt netwerktoegangsproblemen voor een specifiek apparaat.

AI-Driven Advisory Board helpt u bij het zoeken en oplossen van de fundamentele oorzaak bij het troubleshooten.

Uitgerust met de nieuwste technologie en een betrouwbaar beheerplatform beschikt EnGenius Cloud over een veelzijdige reeks krachtige netwerkapparaten, waaronder toekomstbestendige Wi-Fi 6 access points en Gigabit PoE-switches met SFP-opties.

En wist u dat de EnGenius Cloud begin 2021 is uitgeroepen door WINMAG Pro tot de MKB Best Choice Award?

Maak kennis met het EnGenius Cloud-portfolio

Uitgerust met de nieuwste technologie en een betrouwbaar beheerplatform beschikt Cloud over een veelzijdige reeks krachtige netwerkapparaten, waaronder toekomstbestendige Wi-Fi 6 access points en Gigabit PoE-switches met SFP-opties. U kunt alle EnGenius Cloud portfolio gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop.