Alcadis ISP Solutions

isp-oplossingen-banner-alcadis-2

Het gebruik van mobiele apparaten stijgt enorm. Men beschikt tegenwoordig over meerdere apparaten die toegang tot het internet willen. Daarbij worden deze apparaten ook steeds ‘slimmer’, worden ze zowel in huis als daarbuiten gebruikt en worden ze ontsloten op het internet: Internet of Things (IoT). Deze enorme groei aan apparaten en het verkeer op het internet vraagt om geavanceerde netwerken die voldoende capaciteit bieden en intelligent met zowel gebruikers als verkeer om kunnen gaan. Alcadis biedt verschillende ISP Solutions;

Carrier Wi-Fi

Wi-Fi biedt een aantrekkelijke oplossing voor operators die op zoek zijn naar een efficiënte manier om capaciteit en bereik van hun netwerk uit te breiden. Met Wi-Fi kan er op een betrouwbare manier zowel indoor als outdoor breedbanddiensten geleverd worden zonder dat hier complexe technieken en installaties bij aan de pas komen. Met Wi-Fi kan een volledig end-to-end beheerde draadloze infrastructuur gerealiseerd worden voor grootschalige Wi-Fi hotzones.

Professional Services

Alcadis ondersteunt service providers met carrier-class Wi-Fi apparatuur en professional services om grootschalige indoor en outdoor Wi-Fi netwerken te realiseren en te beheren. Als Wi-Fi expert hebben we alle kennis en expertise in huis om service providers te adviseren over de juiste Wi-Fi oplossingen voor verschillende locaties. Met professional services als netwerk ontwerp, het doen van site survey en centraal beheer en monitoring bieden we ondersteuning bij uitrol en kunnen we service providers garanderen van een optimaal functionerend Carrier Wi-Fi netwerk.

Perfect Wi-Fi

Veel MKB’s en kleinzakelijke omgevingen maken gebruik van consumenten Wi-Fi. Denk hierbij bijvoorbeeld aan consultants, freelancers en werving- en selectiespecialisten, die vanuit huis of een klein kantoor werken, waarbij meerdere apparaten verbonden zijn met het draadloze netwerk. Standaard consumentenoplossingen kunnen vaak niet voldoen aan de eisen die aan draadloze netwerkverbindingen worden gesteld. Dit leidt vaak tot een beperkte dekking en een trage internetverbinding. Ook functionaliteiten, zoals gastennetwerken en Bring Your Own Device (BYOD), zijn vaak onderbelicht en wordt er weinig aandacht besteedt aan de gebruikerservaring.