SonicWall Secure Mobile Access

De afgelopen jaren gingen steeds meer mensen thuiswerken. Door de coronapandemie is dit in een stroomversnelling geraakt. Vanuit huis werken brengt echter risico’s met zich mee. Op de werkvloer zijn tal van maatregelen genomen om veilig en verantwoord te werken, maar hoe zit dat thuis? Zorg dat u geen slachtoffer wordt van cybercriminelen en verzeker u en uw medewerkers van een goed beveiligd netwerk met de oplossingen van SonicWall.

Secure Mobile Access – Deliver anytime, any device and any application secure access

Of het nu gaat om het waarborgen van operationele continuïteit of het verbeteren van de productiviteit, SonicWall Secure Mobile Access (SMA) realiseert een uniforme secure access gateway waarmee organisaties altijd, overal en op elk apparaat toegang kunnen krijgen tot elke applicatie. Met de gedetailleerde engine voor toegangscontrole, contextbewuste apparaatautorisatie, VPN op applicatieniveau en geavanceerde authenticatie met Single Sign On (SSO) kunnen organisaties veilig én gemakkelijk werken: in de cloud, op hun eigen device (BYOD), thuis en bijvoorbeeld bij klanten. SMA is beschikbaar als fysiek Linux-apparaat of virtueel in de Private Cloud van ESXi of Hyper-V, of in Public Cloud omgevingen van AWS of Microsoft Azure. Met SMA van SonicWall bent u klaar voor een veilige hybride IT-omgeving.

Voorkomt geavanceerde bedreigingen

Geïntegreerd met Capture ATP multi-engine sandboxing met gepatenteerde Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI)-technologieën. Voorkom dat schadelijke bestanden worden geüpload naar uw netwerk. Bescherm uzelf tegen DDoS- aanvallen van gecompromitteerde endpoints. Dwing meervoudige authenticatie af voor extra veiligheid

Flexibel inzetbaar met fysieke en virtuele apparaten

SonicWall SMA kan worden ingezet als fysiek apparaat of virtueel. De fysieke apparaten beschikken over een multi-core architectuur die hoge prestaties biedt met SSL-versnelling, VPN-doorvoer en krachtige proxy’s om robuuste beveiligde toegang te bieden. Er is zelfs een SMA beschikbaar met FIPS 140-2 Level 2 certificering voor federale organisaties. De virtuele apparaten van SMA bieden dezelfde robuustheid en veilige toegangsmogelijkheden op Microsoft Azure, Hyper-V, VMware ESX en AWS.

Veilig toegang tot on-premise-, cloud en SaaS-bronnen vanuit één portaal

Stop slechte beveiligingspraktijken, zoals het hergebruik van wachtwoorden en faciliteer Single Sign On met de SMA-serie van SonicWall. SMA is geïntegreerd met meervoudige authenticatie, autorisatie en toonaangevende multi-factor authenticatietechnologieën voor extra veiligheid. De access policy zorgt ervoor dat gebruikers alleen de geautoriseerde applicaties kunnen zien en verleent toegang na succesvolle authenticatie. Met SMA kunt u uw klanten een naadloze authenticatie-ervaring bieden, zélfs bij gebruik van VPN-clients.

Secure Access Management en rapportage

SonicWall biedt een intuïtief web gebaseerd beheerplatform: SonicWall Central Management Server (CMS). De eenvoudig te gebruiken interface zorgt voor een duidelijk overzicht bij het beheer van meerdere apparaten en de bijbehorende policies. De IT-afdeling kan routinetaken automatiseren en activiteiten plannen, waardoor zij zich kunnen concentreren op strategische beveiligingstaken. Het CMS van SonicWall kan worden geïmplementeerd in uw private cloud als virtueel apparaat. Of op een openbare cloud met behulp van uw eigen licentie (BYOL) op Amazon Web Services (AWS) of Microsoft Azure.

SonicWall Secure Mobile Access

Global VPN Clients – Provide your employees safe, easy access from any device

Medewerkers laten thuiswerken zonder de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk op te offeren? Maak kennis met Global VPN Clients van SonicWall. Met deze software kunnen uw medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk inloggen op de SonicWall VPN Server. De Global VPN Clients zijn gebruiksvriendelijk, stabiel en in combinatie met een SonicWall firewall erg snel. U kunt deze clients aanschaffen ter uitbreiding van het aantal VPN gebruikers op uw apparaat.

Compatible met:

SonicWall Global VPN

Benieuwd naar de mogelijkheden van Secure Mobile Access en Global VPN?

Onze SonicWall-experts denken graag met u mee. Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!