Ruckus – Simply Better Connections

Ruckus is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur voor high-end draadloze oplossingen. Dankzij de gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.

Vandaag de dag biedt Ruckus een compleet portfolio aan high-performance access netwerk infrastructuur, inclusief Wi-Fi controllers en access points, maar ook bedrade Ethernet switches. Daarnaast kunt u bij Ruckus terecht voor netwerkbeveiliging, analytics en managementsoftware, professionele services en support.

De beste performance

Ruckus onderscheidt zich door zijn innovatieve technologieën voor een betrouwbare verbinding; altijd en overal.

Uitgebreid portfolio

Ruckus beschikt over een uitgebreid portfolio met in- en outdoor (controller-less) access points, (virtuele) controllers, Location Based Services, certificate-based security en ICX switches.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudige installatie en beheer voor het IT personeel en eenvoudig te gebruiken door de eindgebruikers.

Inzetbaar in alle markten

De producten van Ruckus leveren betrouwbare verbinding in elke omgeving, zowel groot als klein, Carrier als Enterprise en met vele gelijktijdige gebruikers.

Smart Wi-Fi

De kracht van de Smart Wi-Fi producten van Ruckus, zit in de gepatenteerde antennetechnologie. Deze technologie zorgt voor een intelligent Wi-Fi signaal dat zich automatisch aanpast aan de gebruiker om altijd en overal de beste verbinding te kunnen bieden. Hiermee kunnen interferentiebronnen worden omzeild en wordt er altijd een stabiele verbinding geboden. Ook wanneer het verbonden apparaat zich door een locatie heen beweegt.

Meer informatie over Ruckus?

Laat ons weten voor welk project u de producten van Ruckus in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.