Training & certificering TP-Link

TP-Link Training zet zich in om de hele reeks aan trainingscursussen over netwerkproducten en netwerktechnologieën aan te bieden voor al haar klanten en kanaalpartners.

Online Training system

U kunt inloggen op het TP-Link Training & Certification Systeem om zelf trainingen te volgen door video’s te belijken en online uw kennis te testen.

Certificering

TP-Link Certificering zet zich in om wereldwijde klanten uitgebreide, professionele en gezaghebbende netwerkcertificering te bieden voor netwerkproducten en netwerktechnologieën.

TPNP

TPNP-certificering omvat de TPNP Routing & Switching (TP-Link Network Professional voor SMB Routing & Switching) en TPNP SMB Business Wi-Fi (TP-Link Network Professional voor SMB Business Wi-Fi) Klik hier voor meer informatie.

Product

Met de release van nieuwe producten zal het TP-Link Training & Certification System tegelijkertijd het bijbehorende productleermateriaal vrijgeven om het bedrijf en het partnerpersoneel te helpen de nieuwe productkenmerken en toepassingen te begrijpen. Klik hier voor meer informatie.