EnGenius Academy

Het is nu mogelijk om gratis trainingen te volgen over de bedrade en- wireless oplossingen van EnGenius. Deelnemers die het traject succesvol doorlopen behalen officiële certificatie van het merk. Bekijk nu hoe u kunt profiteren!

EnGenius Certified Security Professional (ECSP)
EnGenius Certified Netwerk Professional (ECNP)
EnGenius Certified Wireless Professional (ECWP)
EnGenius Certified Netwerk Specialist (ECNS)

EnGenius Certified Security Professional (ECSP)

Dit traject gaat in op de SD-WAN gateway oplossingen van EnGenius. Na het volgen van dit traject weet je alles over het instaleren, configureren en beheren van een veilig netwerk.

EnGenius Certified Network Professional (ECNP)

Na het volgen van verschillende, geavanceerde certificeringscursussen die gespecialiseerd zijn in oplossingen voor netwerkswitching, bent u officieel ECNP-gecertificeerd. U kunt de training volledig online volgen.

EnGenius Certified Wireless Professional (ECWP)

Dit traject bestaat uit verschillende, geavanceerde trainingen over de wireless oplossingen van EnGenius. Deelnemers ervaren hands-on de mogelijkheden van het portfolio van het merk.

EnGenius Certified Netwerk Specialist (ECNS)

Een Certified Netwerk Specialist heeft essentiële kennis en- vaardigheden over EnGenius’ netwerkoplossingen. De training is perfect voor partners die nog weinig ervaring hebben met het portfolio van het merk.