Maak kennis met ons door ons kennis te laten delen met u

alcadis-seminars-banner

Alcadis organiseert regelmatig diverse seminars over uiteenlopende onderwerpen. Onze seminars zijn bedoeld om u kennis te laten op doen zodat u deze vervolgens in de praktijk kunt toepassen. Doordat de Wi-Fi technologie continu wordt doorontwikkeld vinden wij het belangrijk seminars te organiseren die inspelen op de laatste trends en technologieën.

Wi-Fi Seminar

Het Wi-Fi Seminar richt zich in het speciaal op resellers en installateurs die meer willen weten over Wi-Fi. De Wi-Fi technologie wordt continue doorontwikkeld waardoor wij het belangrijk vinden onze kennis hierover met u te delen. Tijdens het Wi-Fi Seminar behandelen we de verschillende technieken van Wi-Fi en welke mogelijkheden deze bieden.

Doel: de basis kennis over Wi-Fi met u te delen
Duur: 1 ochtend incl. lunch

Het Wi-Fi Seminar is op aanvraag beschikbaar, neem contact op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125 om de mogelijkheden te bespreken.

alcadis-wifi-seminar-alcadis-academy
alcadis-site-survey-seminar-alcadis-academy

Site Survey Seminar

Voordat u begint met het inrichten van uw draadloze projecten is het raadzaam om een gedegen onderzoek op locatie te doen. Hierbij dient u rekening te houden met onder andere de wensen van de gebruiker, de afstanden, mogelijke interferentiebronnen en andere factoren die het netwerk kunnen beïnvloeden. Tijdens het Site Survey Seminar gaan wij in op de do’s en dont’s bij het uitvoeren van een site survey.

Doel: informeren over de do’s en dont’s bij het uitvoeren van een site survey
Duur: 1 ochtend incl. lunch

Het Site Survey Seminar is de follow up van het Wi-Fi Seminar. Voor het volgen van het Site Survey Seminar is namelijk enige ervaring met Wi-Fi technieken & apparatuur vereist. Ook dit seminar wordt meermaals per jaar aangeboden. Bekijk onze agenda voor de aankomende data en meld u aan.

Blijf op de hoogte

Het kan gebeuren dat de data om de seminars te volgen u niet schikken of u wilt graag op de hoogte blijven van een specifiek merk. In die gevallen raden wij ook aan om u te abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief of om ons te volgen op LinkedIn of Twitter. Op die manier bent u altijd als één van de eerste op de hoogte van nieuwe seminars, wijzigingen en het laatste nieuws omtrent Wi-Fi en breedband oplossingen.