Alcatel-Lucent Enterprise Converged Partner Program

alcatel-lucent-enterprise-partner-programma-alcadis-banner

Het Alcatel-Lucent Enterprise partnerprogramma ondersteunt resellers over de hele wereld met innovatieve oplossingen en technische expertise. Om resellers in de Benelux zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt Alcatel-Lucent Enterprise in samenwerking met Alcadis de mogelijkheid om Authorized Partner van Alcatel-Lucent Enterprise te worden.

Voordelen

Het Alcatel-Lucent Enterprise Converged Partnerprogramma biedt resellers en systeemintegrators de middelen, motivatie en mogelijkheden om zich van de concurrentie te onderscheiden en groei te realiseren. Omdat onze producten en oplossingen zijn afgestemd op uw zakelijke ambities, betaalt uw investering zich in veelvoud terug. Partners krijgen:

  • Toegang tot een uitgebreid portfolio aan Enterprise-oplossingen.
  • Aantrekkelijke prijsmodellen.
  • Een flexibel portfolio met technische en niet-technische leermodules.
  • De mogelijkheid tot specialisatie in specifieke technologieën of oplossingen.
  • Technische ondersteuning tijdens de hele verkoopcyclus.
  • Vaste Alcatel-Lucent contactpersonen, beveiligde extranet- en overige communicatie.
  • Gezamenlijke marketing.

Wilt u Converged Partner van Alcatel-Lucent Enterprise worden of wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact op met Alcadis via 030 – 65 85 125 of per e-mail via sales@alcadis.nl.

Alcadis is Accredited Training Partner van Alcatel-Lucent Enterprise. Hierdoor kunnen wij onze partners trainen en certificeren op het LAN en WLAN portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise. Ook bieden wij resellers en hun klanten de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te volgen. U kunt alle aangeboden trainingen vinden in onze agenda.

alcatel-lucent-enterprise-accredited-training-partner-alcadis