Ruckus Mini Big Dogs

HET GROOTSTE RUCKUS-EVENT VAN ALCADIS DAT U NIET WILT MISSEN: RUCKUS MINI BIG DOGS OP 31 OKTOBER

In september heeft Ruckus weer haar grootste evenement georganiseerd: Ruckus Big Dogs. Deze editie duurde maar liefst vier dagen en heeft plaatsgevonden in München. Tijdens dit evenement geeft Ruckus alle informatie omtrent ontwikkelingen in de markt, trends, updates uit hun portfolio en diverse kennissessies. Om u alle highlights van dit evenement te geven, verzorgen wij de Ruckus Mini Big Dogs. Aan de hand van diverse interactieve sessies praten wij u bij over de belangrijkste updates die tijdens de Ruckus Big Dogs zijn gedeeld.

Wat kunt u deze dag verwachten?

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 11.30-12.30 uur: Inloop met lunch
 • 12.30-12.40 uur: Opening door Hans van Elsen, CTO bij Alcadis
 • 12.45-13.10 uur: Kick-off Mini Big Dogs door Steve Johnson, Regional Director Northern Europe bij Ruckus
 • 13.10-14.00 uur: Keynote door Mark Tuitert, Olympisch Kampioen schaatsen. Tijdens zijn energieke presentatie vertelt hij over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’. Ook spreekt hij motiverend over het (durven) maken van keuzes, persoonlijk leiderschap, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid
 • 14.00-14.15 uur: Pauze
 • 14.15-14.45 uur: Break-out sessies #1 & 2
 • 14.45-15.15 uur: Break-out sessies #3 & 4
 • 15.15-15.30 uur: Pauze
 • 15.30-15.50 uur: Commscope story door Rogier den Boer, Director BeNeLux – Enterprise Sales bij Commscope. Eind 2018 zijn Ruckus en Arris overgenomen door Commscope. Met de activiteiten van Arris en Ruckus verwacht Commscope beter te kunnen inspelen op trends in de markt en op lange termijn ook nieuwe diensten en producten aan te kunnen bieden
 • 15.50-16.30 uur: Ruckus product roadmap door Jeroen Arends
 • 16.30-16.35 uur: Afsluiting door Steve Johnson en Hans van Elsen
 • 16.35 uur: Borrel met lekkere snacks en drankjes

Wat gaan we bespreken tijdens de break-out sessies?

Break-out sessie #1 van 14.15-14.45 uur: Wi-Fi 6
Spreker: John Olsthoorn, Product Specialist DOCSIS, ACS & WLAN Solutions bij Alcadis.
Nieuwe access points en nieuwe devices (smartphones, tablets, etc.) worden uitgerust met nieuwe Wi-Fi 6 chips. Deze allernieuwste Wi-Fi standaard brengt een hoop nieuwe technieken met zich mee. Maar wat betekent dit voor u en uw klanten?

Break-out sessie #2 van 14.15-14.45 uur: IoT
Spreker: Jeroen Arends, Senior Pre-Sales Systems Engineer bij Ruckus.
IoT was lang slechts een buzzword en begint nu interessant te worden voor uw business. Het succes van IoT draait om use cases die relevant zijn voor uw klanten en haar bedrijfsprocessen. Deze sessie maakt u bekend met de use cases die we nu al zien in de markt in combinatie met de Ruckus IoT suite. Maak uzelf bekend met een nieuwe stroom aan kansen voor uw business.

Break-out sessie #3 van 14.45-15.15 uur: Ruckus Finance
Spreker: Justin Thomas, Senior Program Manager bij Ruckus.
Eind 2018 heeft Ruckus Financial Services geïntroduceerd in EMEA. Met deze interessante financieringsvorm organisaties zijn in staat om te investeren in nieuwe netwerktechnologie zonder grote kapitaalinvesteringen vooraf. Voor Ruckus-partners betekent dit snellere betalingen en meer verkoopmogelijkheden voor klantkanalen, daar wilt u toch ook van profiteren?

Break-out sessie #4 van 14.45-15.15 uur: Ruckus SmartZone
Spreker: Jeroen Arends, Senior Pre-Sales Systems Engineer bij Ruckus.
De SmartZone is niet alleen dé controller om uw Wi-Fi mee te managen, maar tegenwoordig ook om uw switches mee te beheren en te configureren. Zowel uw bedrade als draadloze netwerk beheren vanuit één plek. Tijdens deze sessie vertellen en laten we zien wat hier de meerwaarde van is.

Voor wie is deze middag bedoeld?

De Ruckus Mini Big Dogs is bedoeld voor Ruckus-partners, resellers die Ruckus kennen én voor resellers die geïnteresseerd zijn in Ruckus. De inhoud van deze middag is zowel interessant voor commerciële als technisch georiënteerde personen.

Praktische informatie

 • Kosten: deelnemen aan de Ruckus Mini Big Dogs is natuurlijk gratis. Het kost u slechts één middag uit uw schema waarna u samen met ons kunt afsluiten met een hapje en drankje.
 • Datum: donderdag 31 oktober.
 • Duur: één middag van 12.30 uur tot 17.00 uur.
 • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
 • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Vanaf 11.30 uur staat de koffie en een heerlijke lunch voor u klaar. Kom ook, ontmoet vakgenoten en laat u inspireren tijdens het grootste Ruckus-event van Alcadis. Inschrijven is heel erg makkelijk via onderstaand formulier. Heeft u nog collega’s die deze sessie ook niet mogen missen? Dan kunt u hen ook gelijk aanmelden.

Weet u al welke break-out sessies u wilt volgen? Laat dit dan achter in het opmerkingenveld. 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.