Begin juni vond het belangrijkste event van RUCKUS plaats in Praag, Big Dogs. Dit jaarlijkse event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen van het merk. Van RUCKUS One tot RUCKUS WAN. Deze informatie delen we graag met onze partners, daarom organiseren we donderdag 28 september Mini Big Dogs. Het grootste RUCKUS evenement van de Benelux! De belangrijkste punten van Big Dogs worden vertaald naar de Nederlandse markt en uiteraard is RUCKUS aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen. We hebben ook een toffe, bekende spreker uitgenodigd.

Maar dat is nog niet alles… U maakt kans op een volledig verzorgd bezoek aan een wedstrijd van AZ in een skybox en we sluiten af met een heerlijk diner! Hadden we al verteld dat het evenement geheel gratis is? Dat wilt u toch niet missen!

Waarom wilt u dit niet missen?

 • Laatste ontwikkelingen: Ontdek de nieuwste trends en toekomstplannen van RUCKUS, van RUCKUS One tot de RUCKUS WAN Gateway.
 • Exclusieve inzichten: Krijg een samenvatting van het jaarlijkse Big Dogs event, vertaald naar de Nederlandse markt.
 • Interactie met experts: Stel uw vragen direct aan het RUCKUS-team
 • Breakout sessies: Kies uit verschillende, interessante kennissessies over de onderwerpen waar u het meeste aan heeft
 • Culinair genieten: Geniet van een inbegrepen lunch en diner met een gevarieerde keuze aan gerechten
 • Netwerken en prijzen: Maak kans op een volledig verzorgd wedstrijdbezoek in één van de skyboxen in het AZ-stadion. 

Het programma is bekend!

 • 11.30 – 13.00: Aankomst + lunch
 • 13.00 – 13.10: Openingswoord door Maurice de Graaf, CEO van Alcadis
 • 13.10 – 13.40: Purpose Driven Enterprise Networks door Steve Johnson
 • 13.40 – 14.10: RUCKUS One door Flemming Harvad
 • 14.10 – 15.00: Sportieve & Zakelijke Inzichten door Robert Eenhoorn
 • 15.00 – 15.15: Use Case AZ Stadion door Niels Kraakman
 • 15.15 – 15.45: Pauze
 • 15.45 – 16.30: Break-out sessie 1 & 2
 • 16.40 – 17.25: Break-out sessie 3 & 4
 • 17.25 – 17.40: Prijsuitreiking AZ Skybox & Closing Statement
 • 17.40 – 20.00: Diner

Sprekers

Steve Johnson
Steve Johnson

Als Sales Directeur van Noord- & West-Europa bij RUCKUS, heeft Steve Johnson veel ervaring met netwerktechnologieën. Hij zal inzicht bieden in de missie en toekomstvisie van RUCKUS en uiteenzetten hoe ‘purpose-driven’ netwerken bijdragen aan een optimale gebruikerservaring en het maximaliseren van bedrijfsresultaten.
.

Flemming Harvad

Flemming Harvad

Senior Manager Systems Engineering bij Commscope, introduceert het nieuwe platform RUCKUS One (R1). Hij gaat in op de veelzijdige mogelijkheden en deelt de meest recente updates.

 

Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn

Bekend als de huidige directeur van AZ en voormalig speler in de Amerikaanse Major League Baseball, Robert Eenhoorn zal een inspirerende toespraak verzorgen. Hij belicht het belang van samenwerking en aanpassingsvermogen voor het bereiken van doelen in zowel de topsport als het bedrijfsleven.

 

Niels Kraakman

Niels Kraakman

Direct Sales Manager bij Hallo,. Hij presenteert een case study over het AFAS-stadion van AZ, waarin hij toont hoe effectieve samenwerking leidt tot een succesvol project.

 

Breakout sessies

 1. Wi-Fi 7: Jeroen Arends, Senior Presales Engineer Benelux bij RUCKUS, neemt u mee door de ontwikkelingen die Wi-Fi sinds het ontstaan heeft doorgemaakt en vertelt hoe RUCKUS zich onderscheidt. Hij gaat uitgebreid in op de nieuwste technologieën in Wi-Fi 7 en de kansen die deze bieden.
 2. How to Realise Business Outcomes with IoT: Andy Barnes, Senior Director Product Management bij RUCKUS, gaat verder dan de theoretische mogelijkheden en maakt IoT concreet voor uw onderneming. Ontdek hoe RUCKUS’ kant-en-klare IoT-pakketten reële problemen oplossen en direct bijdragen aan het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen zodat u uw klanten nog effectiever kunt bedienen.
 3. Van LAN naar WAN: RUCKUS heeft onlangs haar portfolio uitgebreid van LAN naar WAN door de introductie van de RUCKUS WAN Gateway (RWG). Tijdens deze sessie worden verschillende scenario’s behandeld zodat u leert welke klantuitdagingen u kunt oplossen en hoe u het product kunt positioneren.
 4. How to Sell Managed Services: Nick Keegan, Service Provider Sales Noord-Europa, geeft u tips & tricks over hoe u als organisatie kunt transformeren van een transactioneel naar een recurring business model.

Praktische informatie

 • Datum en duur: donderdag 28 september, 11:30 – 20:30* 
 • Locatie: Alcadis kantoor, Vleugelboot 8, 3991 CL Houten 
 • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

*Als u eerder weg moet of later aanwezig kan zijn laat het ons vooral weten. We denken graag met u mee om het event voor iedereen succesvol te maken. 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.