ALE masterclass

ALE Digital Age Networking Masterclass

Op donderdag 13 april zal Esli Coenraad Presales Engineer bij Alcatel-Lucent Enterprise een inkijkje geven, in de mogelijkheden van nieuwe technologieën binnen een netwerkinfrastructuur. Tegenwoordig praten we niet meer over alleen switches en access points, maar hebben we het over volledig geïntegreerde ecosystemen. Automations, autonome netwerken, Asset Tracking, API’s, Network as a Service (NaaS), workflow management, QoE, cloud integraties en netwerkbeheer zijn onder andere topics die nu actueel zijn.

Wat kunt u verwachten

Tijdens de hybride masterclass wordt u zowel live bij ons op kantoor als online meegenomen door Esli Coenraad in de wereld van netwerkinfrastructuur. Door netwerken autonoom te laten werken en de juiste policies toe te passen, wordt het beheer van het netwerk makkelijk gemaakt voor IT-beheerders. Steeds vaker wordt de vraag gesteld, hoe  IoT devices veilig te onboarden zijn op het netwerk? Met de oplossingen van ALE is het mogelijk om ze door middel van UPAM en UNP in de juiste profielen te plaatsen, zodat de apparaten alleen de toegang en rechten krijgen binnen een netwerk, waarvoor ze bedoeld zijn. Wat dit precies inhoudt hoort u tijdens de masterclass.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de toekomst? Meld u dan nu direct aan voor de masterclass

Praktische informatie

  • Datum en duur:  Donderdag 13 april 9:30 – 12:00
  • Taal: Het seminar wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis of online
  • Link: Wanneer u online deelneemt ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de sessie de link
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch na afloop.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.