ALE Technical Seminar

Wilt u meer weten over best practices bij het installeren van de switches en WLAN-oplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE)? Dan nodigen we u graag voor u een gratis demo bij ons kantoor verzorgd door Esli Coenraad, Data Presales Engineer bij ALE. In de 3-urige sessie gaan deelnemers aan de slag met het efficiënt configureren van switches, maar komt u ook alles te weten over het opzetten van een basis inrichting binnen OmniVista Cirrus.

Een ander onderwerp dat aan bod komt zijn de features van OmniVista Cirrus waarmee u VLAN’s en WLAN kunt configureren.  Maar ook welke andere features er allemaal beschikbaar zijn binnen de software. Denk hierbij aan zero touch/auto provisioning, QoS, QoE, floorplan/heatmapping, automations, IoT onboarding, SPB, profile-based security, Asset Tracking en meer.

Voor wie is dit seminar geschikt?

De Switching & WLAN Tech sessies zijn geschikt voor deelnemers met een technische rol in de branche.  Dit kunnen huidige- en toekomstige gebruikers van ALE zijn. Hebben we u op 27 september mogen ontvangen op de Product Update van ALE? Dan zal deze sessie een mooie opvolging zijn op de al opgedane kennis.

Wat kunt u verwachten?

    • Datum en duur: Dinsdag 11 oktober van 9:00 tot 12:00
    • Taal: Nederlands
    • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
    • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9.00 uur, maar vanaf 08:45 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch na afloop.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens