Digitale spreekuur TP-Link

TP-Link digitale spreekuur

Tijdens het uitrollen, configureren, beheren of troubleshooten van een netwerk kunnen allerlei vragen opkomen. Zo zou u zich kunnen afvragen hoe u de optimale prestaties uit uw access points kan halen, hoe u VLAN tagging kan aanzetten, wat de beste config is voor uw switch of hoe u uw TP-Link producten kan toevoegen aan een Omada SDN netwerk. Om u hiermee te helpen introduceren Alcadis en TP-Link een digitaal spreekuur.

Wat houdt het TP-Link digitale spreekuur in?

Tijdens het digitaal spreekuur heeft u de kans om één op één uw vragen te stellen aan Eric Mulder, pre sales consultant B2B bij TP-Link. Hierdoor krijgt u ongekende toegang tot de expert op het gebied van zakelijke netwerken binnen TP-Link en weet u zeker dat welke vraag u ook heeft voorzien wordt van gedegen technische kennis over de producten.

Het digitale spreekuur is op aanvraag beschikbaar. De genoemde datum aan de rechterzijde is dus geen verplichting. Bent u geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Schrijf u dan gratis in, vervolgens ontvangt u van de salesmedewerkers van Alcadis een e-mail om een datum en tijd af te spreken.  Eric zal u vervolgens een Microsoft Teams uitnodiging sturen voor het digitale spreekuur.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.