TP-Link Roadmap Update

Er is een hoop gebeurt sinds de laatste keer dat we een TP-Link Roadmap Update hielden. Wi-Fi 6 was nog nooit zo populair; bijna iedere week verschijnen nieuwe apparaten die de lat steeds hoger leggen. De eerste Wi-Fi 6E access points hebben de markt betreden. En er zijn zelfs al tekens van wat we kunnen verwachten van de volgende generatie: Wi-Fi 7. Hoog tijd om alles nog eens goed onder de loep te nemen.

Deze sessie wordt verzorgd door Eric Mulder, Pre-Sales Consultant bij TP-Link.

LET OP! Deelnemers aan de sessie profiteren van speciale korting op de EAP620. U kunt zelfs op locatie een bestelling doen bij één van onze medewerkers en direct de apparaten ontvangen.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de sessie?

  • Wi-Fi 6: De EAP650, EAP670 en EAP610-Outdoor zijn recent aan het portfolio van TP-Link toegevoegd. Het merk introduceert ook steeds meer ‘slim’-varianten van bekende producten.
  • Wi-Fi 6E: Wat zijn de voordelen van deze nieuwe generatie? Hoe speelt TP-Link in op deze ontwikkeling?
  • Wi-Fi 7: Wat kunt u verwachten?
  • En nog veel meer! Dit is uw kans om al uw vragen te stellen aan de experts van TP-Link.

Voor wie is dit seminar geschikt?

De Roadmap Update is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van TP-Link. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Ervaren gebruikers zullen de update ook als zeer nuttig ervaren.

Praktische informatie

  • Datum en duur: Dinsdag 13 september 2022 van 10.00 tot 12.00
  • Taal: De sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: Centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 10.00 uur, maar vanaf 09.45 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.