SonicWall

SonicWall jump-start sessie

Er staat weer een SonicWall Jump-Start sessie op de planning en u kunt meebeslissen over de inhoud!

2021 ging bij SonicWall de boeken in als het jaar waarin alle records van ransomware-aanvallen werden verbroken. SonicWall spreekt over een bijna onvoorstelbare opwaartse trend, wat een groot risico vormt voor bedrijven, serviceproviders, overheden en gewone burgers.  Hoog tijd om weer een SonicWall sessie te organiseren. Wilt u meer leren over de cybersecurity oplossingen van SonicWall? Lees dan snel verder en meld u aan!

Wat wilt u tijdens deze ochtend leren?

SonicWall staat bekend om de krachtige firewalls, maar het portfolio van SonicWall biedt nog zoveel meer! SonicWall is momenteel bezig met het samenstellen van de inhoud van deze sessie en u kunt meebeslissen over de inhoud! Dus zijn er specifieke vragen of onderwerpen waar u graag over wilt leren? Geef dit dan aan ons door. Dat kan op twee manieren:

  1. Vul ons contactformulier in.
  2. Of verzeker uzelf alvast van een plek en meld u gelijk aan via onderstaand formulier. Uw voorkeuren kunt u dan meteen achterlaten in het opmerkingenveld.

Zodra de exacte onderwerpen bekend zijn, wordt deze pagina bijgewerkt en stellen we u uiteraard op de hoogte.

Praktische informatie

  • Kosten: deelnemen aan deze Sonicwall Jump-Start sessie is gratis.
  • Datum: donderdag 2 juni 2022.
  • Duur: een ochtend van 09.30 uur tot circa 13.00 uur.
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Extra’s: voor een succesvolle deelname aan deze training is het noodzakelijk om een laptop met adminrechten mee te nemen.
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 09.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.