EnGenius Kunstsector

Leg met EnGenius een toekomstbestendig netwerk aan in de kunstsector

Kunstsector EnGenius

Door de coronacrisis zit de kunstsector-, cultuur- en evenementensector in financieel zwaar weer. Eerst werden alle evenementen afgelast waardoor de inkomstenbron voor deze organisaties compleet wegviel. Gelukkig is het sinds 1 juli weer mogelijk om bezoekers te verwelkomen op locatie. Desondanks is het aantal bezoekers voor veel organisaties niet voldoende om uit de kosten te raken. Het streamen van concerten, voorstellingen of evenementen tegen betaling zou een oplossing kunnen zijn voor dit probleem. Echter vergt dit wel een investering in het netwerk om dit mogelijk te maken. Hierin moet niet alleen rekening gehouden worden met de huidige toegenomen netwerkeisen maar ook met toekomstige vraag. Leg met EnGenius een toekomstbestendig netwerk aan in de kunstsector.

Voordelen van EnGenius

EnGenius blinkt uit in hun cloud propositie. De experts van WINMAG Pro hebben het EnGenius Cloud managementplatform uitgebreid getest en beoordeeld met een 9.1! Het voordeel van de EnGenius Cloud is het hoge gemak. U kunt gemakkelijk nieuwe access points of switches uitrollen in het netwerk, het netwerk vanaf een centraal punt beheren en eventuele problemen razendsnel oplossen. De producten blinken uit door hun geweldige prestaties, uitgebreide features en lage kosten. Hierdoor bieden ze een perfecte oplossing voor bedrijven die een toekomstbestendig netwerk willen aanleggen tegen lage kosten!

Daarnaast biedt EnGenius met de EnSky-serie een innovatieve en schaalbare oplossing aan voor het geval u toch liever op locatie uw netwerk wilt beheren. De EnSky-serie staat bekend vanwege de indrukwekkende performance, hoge betrouwbaarheid en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Zowel met de EnGenius Cloud als met EnGenius EnSky kunt u gemakkelijk een groot aantal apparaten van betrouwbare, stabiele en snelle Wi-Fi verbinding voorzien.

Bewezen prestaties

EnGenius heeft al 20 jaar ervaring in het maken en leveren van hoogwaardige netwerkproducten. Ook in het realiseren van een goed presterend netwerk in de evenementensector, heeft EnGenius ruime ervaring. Zo werden de producten van EnGenius ingezet tijdens het Europees Kampioenschap Duiken in 2019 in Kiev. Hier werd een stabiel netwerk aangelegd die ruim 450 gelijktijdige gebruikers ondersteunde en een stabiele en veilige streamverbinding mogelijk maakte zonder latentie. Voor dit netwerk werd gebruik gemaakt van producten uit het EnSky-portfolio.

Ook de EnGenius Cloud-producten zijn eerder gebruikt om grote evenementen te voorzien van een dekkend netwerk. Tijdens oud en nieuw in Taipei werden de EnGenius cloud producten gebruikt om 20.000 bezoekers te voorzien van een stabiele Wi-Fi verbinding. Hiervoor werden meerdere Wi-Fi 6 access points uit het EnGenius Cloud-portfolio gebruikt.

Netwerkadvies?

Met de producten van EnGenius kunt u tegen een lage prijs een toekomstbestendig netwerk bieden in de kunstsector zonder dat dit ten koste gaat van de verbinding van bezoekers op locatie. Het is dan ook een investering waarmee u zowel op dit moment als in de toekomst profijt van hebt! Heeft u advies nodig over welke producten u nodig heeft of waar u de producten moet plaatsen om een goed dekkend netwerk te krijgen? Het team van Alcadis helpt u graag! U kunt contact met ons opnemen via sales@alcadis.nl of telefonisch via 030 65 85 125.