Inspiratie: Teltonika RMS in uw organisatie

Iedere organisatie heeft IT-beheerdiensten nodig. Van een dedicated in-house IT-afdeling tot het uitbesteden van de taken aan externen – de vorm van het beheer kan zeer verschillend zijn van organisatie tot organisatie. Allen trachten hun bedrijfscontinuïteit tegen betaalbare kosten te waarborgen. Wat soms heel lastig is… meerdere bedrijfspanden, thuiswerken, etc. In dit artikel gaan we dieper in op één van de mogelijke oplossingen voor uw organisatie;

De oplossing is afkomstig van één van onze merken, Teltonika Networks. Op de website van het merk vind u zeer gedetailleerde use cases. Perfect voor inspiratie voor uw project!

De organisatie in de use case heeft drie kantoren op drie locaties. Het systeem wordt beheerd door één centrale IT Admin, dit is mogelijk door het gebruik van Teltonika RMS. De routers in de kantoren zijn de RUTX12.

RMS of Remote Management Systeem is een programma dat gebruikers in staat stelt om systeem management op afstand uit te voeren. Krijg toegang tot alle verbonden smart devices via HTTP/HTTPS of SSH en configureer ze met WebUI of CLI. U geniet bij het gebruik van RMS ook van de optie om VPN tunnels op te zetten.

Er is gekozen voor RUTX12-routers om connectiviteit te bieden in elk filiaal. Het product biedt de primaire en back-upverbinding met dual-modem LTE Cat 6 en load balancing én biedt snelheden tot 600 Mbps bij gebruik van mobiele netwerken.

  • De IT Admin heeft overal ter wereld toegang tot de routers met RMS Management.
  • Alle clients hebben toegang tot de RMS via HTTPS. Communicatie is encrypted, zodat niemand inloggegevens kan onderscheppen of ongeautoriseerde toegang kan krijgen.
  • Meerdere apparaten kunnen eenvoudig op afstand tegelijkertijd geüpdatet en geconfigureerd worden.
  • RMS Connect heeft een zeer concurrerende en schaalbare prijs.

Kom in contact met onze Teltonika experts voor vrijblijvend advies voor uw vraagstuk!