Alcatel-Lucent Enterprise producten

alcatel-lucent-enterprise-producten-alcadis

De producten van Alcatel-Lucent Enterprise bieden een veelzijdige oplossing op het gebied van switching en WLAN. Kenmerkend voor het productportfolio is de veelzijdigheid, betrouwbaarheid, uitstekende beheermogelijkheden en kwaliteit. Het portfolio bestaat uit OmniAccess en OmniAccess Instant Access Points, OmniSwitches en OmniVista Air Manager Software.

OmniAccess

De OmniAccess-serie wireless access points zijn ontworpen voor het bouwen, beveiligen en beheren van grootschalige netwerken. Dankzij het brede aanbod zijn er geschikte modellen voor elke bedrijfsgrootte.

Ga naar de webshop voor de OmniAccess producten →

alcatel-lucent-omniaccess-iapseries-alcadis

OmniAccess Instant Access Points

De Alcatel-Lucent Enterprise Instant Access Points (IAP’s) bieden u de mogelijkheid om een netwerk aan te leggen zonder aanschaf van een WLAN controller/switch. Binnen een netwerk van IAP’s wordt één access point aangewezen als primaire virtuele controller die het netwerk centraal beheerd.

Meer informatie, voordelen en mogelijkheden van de Instant Access Points →

OmniSwitch

Alcatel-Lucent Enterprise is toonaangevend op het gebied van switching. Dankzij de OmniSwitch-serie zijn netwerkbeheerders in staat het netwerk op een eenvoudige manier in te richten en te onderhouden. De serie bevat layer 2, layer 3 en layer 4 LAN-switches, zowel stackable als chassis-based, ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en biedt datasnelheden tot 40 Gb/s. Daarnaast onderscheiden alle switches van Alcatel-Lucent Enterprise zich in laag stroomverbruik en een verlaagde Total Cost of Ownership.

Ga naar onze webshop voor een aantal OmniSwitch producten →

alcatel-lucent-enterprise-omnivista-air-manager-software-alcadis

OmniVista Air Manager Software

De Alcatel-Lucent Enterprise OmniVista Air Manager Software is de basis voor het beheren van netwerken. Deze software geeft netwerkbeheerders een compleet beeld van hun netwerk en biedt de noodzakelijke functies en diensten die nodig zijn om Next Generation apparaten en applicaties te kunnen ondersteunen. De OmniVista Air Manager is beschikbaar in 2500 versie en 3600 versie.