Cloud4Wi in de markt

cloud4wi-vertical-oplossingen-banner-alcadis
cloud4wi-retail-oplossing

Retail

Het winkelend publiek gebruikt zijn mobiele telefoon om tijdens het winkelen online naar aanbiedingen te zoeken, prijzen en producten te vergelijken of zelfs reviews over het product op te zoeken voordat zij een aankoop doen. De diensten van Cloud4Wi kunnen winkel locaties helpen bij deze beslissingen. Door middel van de applicaties die Cloud4Wi aanbiedt kunnen zij bijvoorbeeld push berichten sturen met de laatste aanbiedingen, onderzoeken uitvoeren om real time informatie te verzamelen en gedrag van klanten te analyseren.

cloud4wi-restaurant-oplossing

Restaurants

Wanneer men heerlijk uit eten gaan, of tijdens het winkelen even gaat lunchen, kijken zij altijd of er een openbaar Wi-Fi netwerk wordt aangeboden. Door het aanbieden van connectiviteit, kunnen restauranteigenaars waardevolle gegevens verzamelen.

cloud4wi-winkelcentrums-oplossing

Winkelcentra

Inzicht krijgen hoe het winkelend publiek zich door een winkelcentrum heen beweegt en zien waar de voorkeuren liggen? Het verzenden van gerichte aanbiedingen en coupons is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Cloud4Wi.

Transport

Wanneer men met het openbaar vervoer reist hebben zij alle tijd om informatie online op te zoeken. Het versterken van Wi-Fi met Cloud4Wi op deze locaties helpt reizigers productief te zijn terwijl zij reizen. Door middel van diverse advertenties aan het captive portal toe te voegen creëert u als bedrijf nieuwe verkoopmomenten.

cloud4wi-financiele-organisaties-oplossing

Financiële organisaties

Maak het leven van uw klanten eenvoudiger door een veilig gasten Wi-Fi netwerk aan te bieden en interactie te creëren met uw klanten door middel van diverse applicaties die Volare biedt.

cloud4wi-smart-cities-oplossing

Smart cities

Het aanbieden van Wi-Fi in gemeentes en steden creëert mogelijkheden voor de bewoners en bezoekers om up-to-date te blijven van het laatste nieuws van deze gemeentes en steden.

cloud4wi-hotel-oplossingen

Hotels

Een betrouwbaar gasten Wi-Fi netwerk is noodzakelijk en onmisbaar geworden in hotels. Het inspelen op de wensen van de gasten helpt bij de terugkeer van uw gast en een betere beoordeling voor uw hotel.

cloud4wi-overigelocaties-oplossing

Overige locaties

Elke locatie die inzicht in zijn bezoekers wilt krijgen en meer betrokkenheid wilt creëren, zal de voordelen zien van Volare om meer dan alleen een gasten Wi-Fi netwerk aan te bieden.