Cloud4Wi Technologie – Krachtig, flexibel en eenvoudig te beheren

cloud4wi-technology-banner-alcadis

Krachtig management

Met Volare van Cloud4Wi beschikt u over een service platform waarmee u uw klanten meer dan alleen Wi-Fi kunt aanbieden middels diverse captive portal features, applicaties, analytic tools en content services. Dankzij het management van Volare beschikt u over de totale controle van het netwerk om uw Wi-Fi service te vergroten en de klanttevredenheid te verbeteren.

cloud4wi-wifi-hardware-independance-alcadis

Wi-Fi Hardware

Volare werkt naadloos samen met diverse Wi-Fi hardware fabrikanten, waardoor het eenvoudig is om deze cloud-bases oplossing aan uw netwerk toe te voegen.

Talloze aanpassingen

De kracht van Volare is dat u alles zelf kunt aanpassen naar uw eigen huisstijl en communicaties. Daarbij kunt u uw eigen beleidsmaatregelen instellen.

cloud4wi-countless-customizations-alcadis

Cloud-based platform

Volare is een Cloud-based platform, wat betekend dat u geen lokale hardware of software hoeft te installeren. Door gebruik te maken van de cloud, biedt Cloud4Wi de mogelijkheid om hotspots op afstand te creëren en te beheren. Cloud4Wi wordt gehost in de cloud infrastructuur van Amazon EC2 Web Services, waarmee hoge standaarden m.b.t. beschikbaarheid en beveiliging worden gegarandeerd.

Eenvoudig dashboard

Zorgeloos uw gasten Wi-Fi managen over al uw locaties. Met Volare’s cloud-based dashboard kunt u eenvoudig navigeren via het intuïtieve platform.

cloud4wi-easy-to-use-alcadis
cloud4wi-secure-alcadis

Security voor uw gegevens

Om alle persoonlijke gegevens die verzameld worden via uw gasten Wi-Fi netwerk te beschermen voldoet Volare aan de lokale privacy regelgeving.