Laat uw bedrijf groeien met SO Connect

SO Connect is de complete marketingoplossing voor de horeca, kleinbedrijven en Enterprises en inmiddels uitgegroeid tot wereldmarktleiding op het gebied van Social Wi-Fi. SO Connect heeft meer dan 20.000 klanten en miljoenen gebruikers in meer dan 30 landen.

SO Connect biedt bedrijven de tool om hun klanten echt te leren kennen en hoe zij hen nog beter van dienst kunnen zijn. Bedrijven kunnen middels dit complete marketingplatform direct in contact komen met hun klanten. Daarnaast verzamelt deze tool informatie over klanten, bezoekers en zelfs passanten zodat bedrijven betere keuzes kunnen maken om zo meer omzet te generen. Het digitale platform van SO Connect biedt de mogelijkheid om te adverteren aan bezoekers, zowel offline als online, en kunnen zij reviews achterlaten. Ook kunnen bedrijven nu eigen marktonderzoeken doen en uiteindelijk meer rendement uit het bedrijf halen. SO Connect bestaat uit drie producten, Guest Engagement voor het verzamelen van gegevens en het uitvoeren van marketingcampagnes, Review Management voor het verzamelen van reviews van uw bezoekers en Local Listing om gegevens met één klik op alle platformen aan te passen.

Leer uw bezoekers kennen

Begrijp beter wat uw klanten nodig hebben

Analyseer uw locatie

Bekijk het gedrag van uw bezoekers

Bespaar tijd en geld

Automatiseer uw marketingcampagnes

Guest Engagement So Connect

Guest Marketing

Guest Marketing is bewezen een effectieve oplossing te zijn voor kleine bedrijven, horeca, detailhandel en bedrijven die meer omzet willen halen uit hun locatie, zonder dat zij hoeven te investeren in dure of ingewikkelde marketinginspanningen. Met Guest Marketing kunt u de hoeveelheid nieuwe en terugkerende klanten die uw bedrijf ontvangt aanzienlijk verhogen, allemaal via het genereren van inkomsten met uw gasten Wi-Fi netwerk. Leer uw bezoekers kennen, contacteer uw gasten online en zorg dat uw gasten terugkeren. Dit alles kan met Guest Marketing van So Connect.

Review Management So Connect

Review Management

Review Management is een review tool voor o.a. restaurants of hotels. Review Management stelt bedrijven in staat om de ranking op reviewsites te verbeteren door middel van een all-in-one dashboard. Met een duidelijk overzicht worden alle inkomende reviews weergegeven op alle verschillende review platformen om snel te kunnen zien welke er opgevolgd moeten worden. Door het nemen van de juiste acties die de gasttevredenheid verhogen en gasten uitnodigen om een beoordeling te schrijven helpt bedrijven bij het verkrijgen van een hogere rangorde in de markt.

Local Listing

Bedrijven zijn vaak wel op 50 platformen online vindbaar met al hun gegevens. Denk hierbij aan openingstijden en adresgegevens. Met feestdagen gebeurt het vaak dat bedrijven aangepaste openingstijden hebben. Wanneer u dit online aanpast is het natuurlijk handig dat dit overal, op alle 50 platformen, klopt. Met Local Listing kunnen bedrijven met één klik overal hun bedrijfsgegevens aanpassen. Het is wel zo fijn dat (potentiële) klanten niet voor een dichte deur komen te staan of dat bedrijven klanten mislopen omdat er verkeerde adresgegevens worden vermeld.