Reviews beheren, aanvragen en beantwoorden in een handomdraai

Review Management is de reviewtool voor bedrijven zoals restaurants of hotels. Deze tool stelt hen in staat om de ranking op reviewsites te verbeteren door middel van een all-in-one dashboard. Alle inkomende reviews worden overzichtelijk weergegeven van diverse platformen. Door het nemen van de juiste acties om de gasttevredenheid te verhogen en gasten uit te nodigen een beoordeling te schrijven, helpt dit om een hogere rangorde in de markt te creëren.

Overzichtelijk dashboard

Beheer en beantwoord alle reviews op één overzichtelijke pagina.

Focus waar het er toe doet

Laat de haters links liggen en houd meer tijd over voor wat je echt graag doet.

Laat reviews het werk doen

Verbeter je online waardering door meer en betere reviews.

Hoe werkt het?

1. Lezen en reageren

Via Review Management worden alle reviews verzameld en gesorteerd op basis van onderwerp, toon en reactie. Zo weten bedrijven precies wat hun gasten denken en kunnen direct via dit dashboard hierop reageren.

2. Hogere online waardering

Reviews helpen bedrijven om hun verbeterpunten te ontdekken. Door hier alleen al op te reageren, zorgt voor een hogere waardering op retentieplatforms.

3. Nieuwe reviews

Bedrijven kunnen vragen of gasten rechtstreekse feedback per email willen geven en nodig tevreden gasten uit om een review achter te laten op hun favoriete platform.

Meer informatie over Review Management?

Indien u meer informatie over Review Management wilt hebben kunt u contact met ons opnemen. Onze salesafdeling voorziet u graag van meer informatie.