Teltonika RMS: manage eenvoudig uw netwerk

Beheer, verbind en beveilig uw netwerk met het Remote Management System (RMS) van Teltonika Networks. Deze software is dé oplossing voor de groeiende complexiteit van 4G/ 5G-netwerken. Modems, gateways, routers, switches, … Dankzij RMS kunt u al uw Teltonika Networks-apparaten remote managen vanuit één display.

“Een onmisbaar onderdeel van uw netwerk.”

4-in-1

Management Connect VPN Update API

Management

RMS geeft gebruikers de mogelijkheid om hun Teltonika Networks-netwerk volledig remote te bereiken en beheren. Zelfs apparaten zonder openbaar IP-adres zijn compatibel met het managementsysteem!

Connect

Wanneer een PLC, (industriële) pc, beveiligingscamera of ander apparaat bereikbaar is via een router of gateway kunt u er eenvoudig toegang toe krijgen met RMS CONNECT zonder openbare IP of aanvullende VPN-services.

VPN

Dankzij RMS VPN bent u in staat om meerdere endpoints tegelijkertijd te verbinden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het configureren van protocollen of het instellen van servers. RMS doet dit automatisch voor de gebruiker.

API

Integreer Teltonika RMS in uw IoT netwerk met RMS API. RMS en API kunnen rechtstreeks met elkaar communiceren over de exacte gegevens en functionaliteit die u nodig heeft.

Veiligheid

U hoeft zich bij het gebruik van RMS niet druk te maken over uw online veiligheid. De software wordt gehost door Amazon Web Services (AWS). Deze zeer veilige Cloud-omgeving wordt onder andere al gebruikt door Netflix, Samsung en NASA. RMS voldoet in het bijzonder aan het CIS v7-infrastructuurcertificaat dat is ontwikkeld om aan te sluiten op de nieuwste cyberdreigingen.

Gebruikers hebben toegang tot RMS via HTTPS. Dit betekent dat alle communicatie encrypted is. Routers en gateways communiceren met RMS via het MQTT-protocol. MQTT is verder beveiligd met het TLS-protocol. Bekijk alle tools op de website van Teltonika Networks →

Gratis demo

Wist u dat er een gratis demo van RMS beschikbaar is? U profiteert ook van een 30-day trial van de software bij aanschaf van elk Teltonika Networks-product.

Overtuigd van de voordelen van Teltonika RMS? Het product is nú beschikbaar op onze webshop.