TP-Link Switches: flexibel, betrouwbaar en kosteffectief, geschikt voor elk type gebruiker

TP-Link Jetstream Switches

De Jetstream switches van TP-Link zijn ontworpen om een betrouwbaar en professioneel netwerk te bieden. TP-Link beschikt over een ruim assortiment Jetstream switches. Hierdoor biedt TP-Link voor elk type gebruiker  een geschikte switch. Voor de ervaren netwerkgebruiker zijn er de managed switches. Daarnaast zijn er gebruiksvriendelijke plug & play modellen voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om het bekabelde netwerk uit te breiden. Voor de gebruikers die hun netwerk op een gemakkelijke manier toch wil kunnen sturen, zijn er de Easy Smart switches.

Geweldige prestaties

Door een combinatie van geavanceerde functionaliteiten met de innovaties van TP-Link, bieden de Jetstream switches van TP-Link hoge doorvoersnelheden zonder dat u meer energie verbruikt.

Hoog gebruiksgemak

De Jetstream switches van TP-Link bevatten meerdere beheerniveau’s. Hierdoor is er voor elk type gebruiker een geschikte switch in het assortiment van TP-Link. Dit zorgt er ook voor dat het gebruiksgemak verhoogd wordt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De Jetstream switches van TP-Link leveren geweldige prestaties en hebben een goede bouwkwaliteit tegen een lage prijs. Dit maakt de prijs kwaliteit verhouding van de netwerkoplossingen van TP-Link uitstekend.

Green Technology

De Jetstream switches van TP-Link zijn uitgerust met innovatieve energiebesparende technologieën. Hierdoor kan uw netwerkcapaciteit fors uitgebreid worden zonder dat dat u meer stroom verbruikt. De switches passen automatische de energieconsumptie aan op basis van de link status en  lengte van de kabel.

Inactieve poorten ontvangen geen energie.
Als een computer of netwerkapparaat uitgeschakeld is maar nog wel in de switch geplugd is, dan levert een traditionele switch nog steeds energie. Een groot aantal van de Jetstream switches van TP-Link kunnen automatisch  detecteren wat de link status van elke poort is en de energie consumptie van poorten die niet gebruikt worden verlagen.

Stroomuitgifte volgens kabellengte bepaald
Bij traditionele switches is het zo dat de ongeacht de lengte van de kabel dezelfde hoeveelheid energie naar de verschillende aangekoppelde apparaten gestuurd wordt. Dit is echter niet het geval bij de Jetstream switches van TP-Link. Apparaten met een korte kabel ontvangen minder stroom. Hoe korter de kabel, hoe minder vermogensverlies optreed. Dit zorgt er ook voor dat er minder energie geleverd hoeft te worden. Hiermee wordt de efficiëntie nog verder verhoogd.

TL-SG1008D

Unmanaged Switches

De Unmanaged Switches van TP-Link zijn simpele Plug en Play apparaten. Ze bezitten dan ook geen beheermodule. De switches zijn gemakkelijk te installeren en hoeven niet geconfigureerd te worden. Ze zijn dan ook een perfecte oplossing voor kleinere bedrijven die niet willen omkijken naar hun netwerk. De Unmanaged Switches zijn ontworpen om  in de behoefte van verschillende netwerk connecties te voldoen. De switches zijn daarnaast uitgerust met nieuwe energiebesparende innovaties waardoor het energieverbruik van de switches significant omlaag is gebracht.

Easy Smart Switches

De Easy Smart switches zijn een upgrade ten opzichte van de Unmanaged switches. De Easy Smart switch zijn gemakkelijk te configureren. Dit kunt u bijvoorbeeld door middel van de gratis bijgeleverde software doen of door middel van een webbrowser extensie. Daarnaast zijn alle Easy Smart switches uitgerust met functionaliteiten als Port Mirroring, Quality of Services (QoS) en VLAN. Dit maken de Easy Smart switches dan ook geschikt voor bedrijven die redelijk simpel hun netwerk verkeer willen blijven sturen en daarnaast op zoek zijn naar een goedkope en gemakkelijke upgrade van de snelheid van hun netwerkserver of backbone connecties.

TL-SG2428P

Managed Switches

De Managed Switches zijn switches die met volledige beheerfunctionaliteiten. U kunt de switches eenvoudig en snel installeren en configureren via het web-based Graphical User Interface (GUI), de Command Line Interface (CLI) en SNMP (V1 t/m 3). Daarnaast ondersteunen de Managed Switches Network Monotoringen. Hiermee kunt u statusinformatie inzien en daardoor alert reageren op abnormale, bedreigende gebeurtenissen. Dit maakt de managed switches een kosteneffectieve netwerkoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die hun netwerk graag kunnen monitoren en sturen.

Benieuwd welke switch de beste oplossing voor u is?

Vertel ons meer over uw project en we denken graag met u mee over een passende oplossing!