Inside Sales

Vacature Alcadis Accountmanager

Functieomschrijving Inside Sales

Ben jij een commercieel talent? Weet jij (potentiële) klanten te overtuigen en wil jij jezelf kunnen ontwikkelen en doorgroeien? Wij geloven dat Inside Sales het verschil maakt! Zowel door het ondersteunen van onze collega’s en afdelingen, als het écht verder helpen van onze klanten.

Inside Sales bij Alcadis

Werken bij Alcadis als Inside Sales betekent dat geen dag hetzelfde is. Als Inside Sales is het jouw missie om samen met jouw collega’s onze klanten positief te verrassen met onze producten en diensten. In deze rol draag je samen met je collega’s binnen het team zorg voor een goede voorbereiding en afstemming tussen Alcadis en onze partners. Jij begrijpt (of wilt leren) wat je moet doen om de partner volledig te ontzorgen tijdens zijn project. Je beantwoordt per mail en telefonisch alle product inhoudelijke vragen en weet de klant van de juiste informatie te voorzien.

Je werkt natuurlijk niet alleen, binnen Alcadis is teamwork een belangrijk pijler. Je werkt nauw samen met je salescollega’s en met de afdelingen marketing, support en logistiek. Zo brengen we gezamenlijk elk traject tot een mooi eindresultaat!

Jouw werkzaamheden

Als Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aanvraag en verkoopprocessen. Je stelt offertes op, verwerkt bestellingen en staat klanten te woord via e-mail en telefoon. Je denkt proactief mee hoe Alcadis zich als bedrijf nog beter kan positioneren en denkt mee (nieuwe) klanten aan ons te binden. Hierbij horen onderstaande werkzaamheden.

  • Je staat onze partners per telefoon of e-mail te woord en voorziet ze van kundig advies over de verschillende producten en diensten.
  • Je Identificeert de mogelijkheden tot cross-selling van onze producten.
  • Je verwerkt offertes in ons systeem en volgt deze op
  • Je verwerkt bestellingen in ons systeem en begeleid deze.
  • Je onderhoudt en gaat goede relaties met onze partners aan.

Jouw profiel  

  • Je vindt het leuk klanten te adviseren en te informeren over IT gerelateerde zaken.
  • Je hebt een commerciële drive en krijgt energie van het behalen van je doelen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, perfect en kunt je ook verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je bent een teamspeler die bereid is om een stapje extra te zetten als dat nodig is.
  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Starters zijn meer dan welkom voor deze functie.

Dit bieden wij jou

Alcadis is een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en privé. Eigen verantwoordelijkheid, initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt te werken in een hecht team. Het gaat nu even anders, maar normaal gesproken lunchen we gezellig met elkaar in ons bedrijfsrestaurant. En voor de gamers onder ons: we organiseren ook regelmatig LAN-partys’! Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: marktconform salaris met bonusstructuur, collectieve pensioenopbouw, 40-urige werkweek en 25 vrije dagen.

Meer informatie over Alcadis

Alcadis is een Value Added Distributeur en innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met een geavanceerd productportfolio en onze professional services zijn wij een waardevolle partner voor internet service providers, operators en een breed partnerkanaal. Wij zijn een groeiende organisatie waardoor wij continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Techniek en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Interessante baan voor jou?

Je kan solliciteren op onze website of je motivatie en cv naar sollicitaties@alcadis.nl te sturen. Je hoort zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch van ons. Voor vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Daan van der Stelt via sollicitaties@alcadis.nl of 030-65 85 125.

Onderstaande bedrijfsanimatie vertelt het verhaal van Alcadis: wat doen we en waarom doen we dat?

Alcadis zit gevestigd in Houten. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.