Ruckus gekozen als Wi-Fi partner voor AccorHotels

Ruckus is geselecteerd als Wi-Fi partner door AccorHotels. Binnen de samenwerking moderniseert Ruckus de Wi-Fi-technologie en infrastructuur van AccorHotels om de hoogste prestaties voor hotels en zijn klanten te verzekeren, het netwerk voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen en de digitale dienstverlening van AccorHotels te versterken.

In ruim 90 landen, met meer dan 3700 hotels met in totaal 400.000+ kamers, biedt de AccorHotels Group hotelvoorzieningen afgestemd op uiteenlopende eisen van gasten. De bestaande dienstverlening moet nu worden afgestemd op nieuwe standaarden en toenemende en toekomstige eisen van klanten. Daarom rust Ruckus het huidige aanbod van de hotelgroep wereldwijd uit met nieuwe Wi-Fi-technologie en -diensten, terwijl het tegelijkertijd de technische infrastructuur vernieuwt. Het Ruckus 802.11ac access point (AP) portfolio in combinatie met het Ruckus management platform, creëert voor de locaties van de AccorHotels efficiëntie op het gebied van kosten en processen.

AccorHotels

AccorHotels staat wereldwijd in de top 3 van hotelketens en is de enige hotelgroep die het volledige spectrum aan hotelopties biedt, met klassen variërend van economy tot luxury. De slogan ‘Feel Welcome’ zorgt dat de 17 hotelmerken van de groep de behoeften van alle zakelijke en vrijetijd reizigers kunnen vervullen als het gaat om comfort, persoonlijke aandacht en uitmuntende dienstverlening. Om dit mogelijk te maken, wil de hotelgroep voor alle locaties 24/7 betrouwbare draadloze connectiviteit kunnen bieden.

“Onze digitale strategie heeft een sterke focus op onze klanten en eigenaren – en hun verwachtingen van optimaal presterende, multi toegankelijke en gepersonaliseerde Wi-Fi-diensten”, zegt David Esseryk, Vice President Guest Technology & Innovation bij AccorHotels. “De keuze voor Ruckus was eenvoudig, omdat Ruckus de hospitality branche kent en een hechte relatie onderhoudt met wereldwijde HSIA-service providers. We kijken uit naar onze samenwerking waarin we processen stroomlijnen en ons krachtige merk-DNA verder versterken.”

Veel hoteliers hebben de ervaring dat het draadloze bereik ontoereikend is, prestaties tegenvallen en verbindingen instabiel zijn. Daarbij helpt het niet dat steeds meer gebruikers Wi-Fi gebruiken op meerdere apparaten. Wi-Fi en mobiele connectiviteit is voor gasten niet langer een prettige bijkomstigheid, maar pure noodzaak. Om deze reden zien hoteliers draadloze connectiviteit als een essentiële bouwsteen om klanttevredenheid te vergroten.

Waarom kunt u het beste kiezen voor Ruckus?

Ruckus is inmiddels de gouden standaard voor hotels die snellere, meer betrouwbare Wi-Fi-diensten willen bieden tegen een lagere total cost of ownership (tco). Als enige leverancier biedt het een Wi-Fi-systeem dat SmartMesh technologie combineert met richtingsgevoelige, high-gain RF signaalroutering en gecentraliseerd management met 802.11ac. Dit resulteert in een ongekend bereik en hoge prestaties tegen een betaalbare prijs.

“AccorHotels is als grootste hoteloperator in de wereld en leider in Europa toonaangevend in hoe het differentieert met robuuste, betrouwbare digitale oplossingen”, zegt Patrick DeRoy, directeur EMEA Hospitality Solutions bij Ruckus. “Als een vertrouwde dienstverlener van veel van ’s werelds leidende hospitality-merken, garandeert ons team dat AccorHotels de beste Wi-Fi-technologie en klantbeleving wereldwijd biedt.”

Bekijk het huidige Ruckus aanbod op onze webshop →