4 Teltonika routers gaan End of Sale & de nieuwe RUT301 en RUT361 routers zijn nu beschikbaar!

Teltonika Networks heeft aangekondigd dat vier routers de EoS-fase ingaan. Dit artikel biedt inzicht in de EoS-tijdlijn en laat zien welke alternatieve producten u in overweging kunt nemen. Daarnaast worden de twee nieuwste toevoegingen in het productportfolio van Teltonika belicht: de RUT301 en de RUT361. Beide zijn zeer goede alternatieven voor de vertrekkende routers. 

Wat is de EoS-tijdlijn van de RUT300, RUT360, TRB245 en TRB255?

De laatste fase van de productlevenscyclus is aangebroken voor de RUT300, RUT360, TRB245 en TRB255. Teltonika heeft deze beslissing genomen om hun productportfolio up-to-date te houden en altijd het beste aan te blijven bieden aan hun klanten. Dat is de reden waarom er af en toe producten uit de voorraad worden gehaald. Voordat de routers volledig End of Sale zijn, is er nog voldoende tijd om ze te bestellen en ondersteuning te ontvangen. De tijdlijn geeft aan tot wanneer de routers nog worden geüpdatet en ondersteund.

De alternatieve routers: RUT301 & RUT361

Teltonika noemt vier routers als alternatief van de EoS-gaande producten. Waaronder de RUT301 en RUT361. Beide zijn pas recent geïntroduceerd door Teltonika. Klik op de productafbeelding of scrol naar beneden voor meer informatie.

Er is nog voorraad bij Alcadis van de RUT360, TRB245 en TRB255. Heeft u interesse in deze producten? Wees er dan snel bij. OP = OP.

Maak kennis met de RUT301 router

De RUT301 router kan industriële machines in fabrieken, automatiseringssystemen en nog veel meer apparaten naadloos met het internet verbinden. Daarnaast is deze router één van de meest betaalbare connectiviteitsapparaten in het uitgebreide productportfolio van Teltonika.

Met vijf Ethernet-poorten, twee digitale I/O’s en een USB 2.0-poort biedt de RUT301 flexibiliteit bij het aansluiten van alle benodigde end devices in een industriële omgeving. De RUT301 is ideaal voor situaties die geen Wi-Fi of hoge datasnelheden nodig hebben, maar waar de betrouwbaarheid en stabiliteit van het netwerk prioriteit hebben. Daarom is deze router zeer geschikt voor gebruik in de bedrijfs-, retail- en horecasector.

Naast deze voordelen is de RUT301 uitgerust met een vooraf geconfigureerde firewall en biedt het de mogelijkheid om de beveiliging te verbeteren via meerdere VPN’s, zoals OpenVPN of IPsec. Het opzetten van een veilige en privéverbinding was nog nooit zo eenvoudig!

Maak kennis met de RUT361 router

Als uw oplossing Wi-Fi en mobiele connectiviteit nodig heeft, bent u bij de RUT361 aan het juiste adres. Deze router onderscheidt zich in situaties die verbeterde flexibiliteit en schaalbaarheid vereisen, of wanneer het bieden van connectiviteitsondersteuning voor IoT-oplossingen essentieel is. De RUT361 is ideaal voor zowel stationair als mobiel gebruik.

Uw netwerkinfrastructuur wordt met behulp van de RUT361 voorzien van een robuust draadloos signaal, dankzij de LTE Cat6 en ondersteuning voor carrieraggregatie. Hierdoor kan het apparaat snelheden tot wel 300 Mbps bereiken! De router kan daarnaast ook fungeren als access point of via WAN overschakelen van de ene internetbron naar de andere.

De RUT361 kan moeiteloos industriële machines met het internet verbinden en ervoor zorgen dat elk apparaat netwerkconnectiviteit krijgt. De RUT361 router heeft meer WAN-opties en een hogere gegevensdoorvoer via LTE dan de RUT301, waardoor deze router meer gegevens kan verwerken. Perfect voor oplossingen die snelle internettoegang vereisen, zoals industriële automatisering op afstand, CCTV en mobiele Wi-Fi hotspots.

Beheer uw apparaat nu met Teltonika RMS

De apparaten van Teltonika Networks zijn eenvoudig te beheren met Teltonika RMS. Dit is het Remote Management System van het merk. Het platform bestaat uit drie onderdelen. RMS Management stelt u in staat om routers en gateways op afstand te monitoren. Dankzij RMS Connect kunt u apparaten op afstand bereiken en bedienen, zelfs zonder publiek IP-adres. RMS VPN biedt verschillende VPN-mogelijkheden. Bekijk snel hoe u kunt profiteren →

Heeft u nog vragen over de routers die End of Sale gaan, of wilt u nog meer weten over de alternatieve producten? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030-658 5125