Wi-Fi 6 Whitepaper

Al meer dan 20 jaar heeft Wi-Fi de manier waarop wij communiceren gerevolutionaliseerd. Wi-Fi is ontwikkeld op basis van de draadloze standaard 802.11. Dit is een door het Institute of Electrical en Electronic Engineers ontwikkelde draadloze communicatie standaard. Sinds de eerste Wi-Fi standaard uitkwam in 1997 heeft het IEEE meerdere verbeteringen doorgevoerd aan de Wi-Fi standaard.

802.11ax

802.11ax, of Wi-Fi 6, is de zesde generatie Wi-Fi standaard. Bij het ontwikkelen van deze standaard leek het de Wi-Fi alliance nuttig om de verschillende generaties Wi-Fi overzichtelijker te maken voor leken. 802.11ax werd daarom Wi-Fi 6, 802.11ac werd Wi-Fi 5, 802.11n werd Wi-Fi 4. De Wi-Fi Alliance heeft Wi-Fi 6 is in 2019 geïntroduceerd. De standaard biedt naast een hogere snelheid nog veel meer voordelen ten opzichte van de oudere Wi-Fi 5. Zo levert Wi-Fi 6 een verbetering in capaciteit, efficiëntie, dekking en prestaties. Hierdoor kan het de meest uitdagende omgevingen van een goede Wi-Fi verbinding worden voorzien. Dit maakt Wi-Fi 6 uitermate geschikt voor ultra high-density omgevingen waar honderden of duizenden apparaten verbinding zoeken, zoals stadions, treinstations, vliegvelden, collegezalen en andere publieke ruimtes. Maar ook voor kleinere zakelijke netwerken levert Wi-Fi 6 voordelen op. Wi-Fi 6 belooft dan ook de nieuwste revolutie te worden op het gebied van communicatie.

Alcadis-Wi-Fi-6-

Wilt u leren wat Wi-Fi 6 voor uw bedrijf kan betekenen?

Download dan onze gratis Wi-Fi 6 whitepaper

Wi-Fi 6 belooft de nieuwste revolutie te worden op het gebied van communicatie. Maar wat kan Wi-Fi 6 voor u betekenen? Hoe kan het uw netwerk verbeteren? Dit kunt u ontdekken in onze gratis whitepaper! Hierin leest u naast praktische tips ook alles over de vele innovaties van Wi-Fi 6 en hoe wij als Alcadis kunnen helpen bij het aanleggen van een toekomstbestendig en goed dekkend Wi-Fi 6 netwerk. Vul uw contactgegevens hieronder in en ontvang gratis onze Wi-Fi 6 Whitepaper!

    Bedrijfsnaam:*

    Naam:*

    E-mail:*