Zorginstelling beschermd vertrouwelijke gegevens met SonicWall

Het Yorkshire and Humber Commissioning Support (YHCS) heeft voor de producten van SonicWall gekozen voor de bescherming van hun netwerk. Hiermee stellen zij alle gegevens veilig die door hen verzameld worden zonder dat de performance van het netwerk verloren gaat. Het YHCS is een organisatie die alle gegevens van patiënten verzameld en vervolgens in een overzichtelijk database weergeeft. Zo kan de gezondheidszorg deze gegevens opvragen indien dit nodig is. Om ervoor te zorgen dat al deze gegevens veilig worden gesteld hebben zij ervoor gekozen om een beveiligd netwerk hiervoor te gebruiken.

De keuze voor SonicWall

Voor de keuze van de juiste producten voor het beveiligen van het netwerk hebben zij naar vele verschillende merken gekeken. Al snel kwamen de producten van SonicWall als beste oplossing voor hen naar voren. Deze producten bieden een hoge beveiliging zonder dat de performance van het netwerk verloren gaat. Bij vele producten is het zo dat er voldoende security wordt geboden, maar daarmee ook de performance van het netwerk naar beneden gaat. Een ander groot voordeel van de producten van SonicWall is dat zij eenvoudig te beheren zijn. Het YHCS bestaat uit een klein team waardoor het belangrijk is dat de medewerkers eenvoudig het netwerk kunnen beheren.

NSA-serie

Voor de beveiliging van het netwerk zijn de SonicWall NSA 3600 en NSA 4600 firewalls ingezet. De SonicWall Network Security Appliance (NSA) Serie biedt met zijn dual core processor een hoge doorvoersnelheid. De NSA serie is de security oplossing voor het MKB tegen lage kosten en eenvoudig te installeren. De producten van SonicWall onderscheiden zich op het gebied van secure remote access, web en e-mail security, backup and recovery en policy en management solutions. Het aanbieden van zowel appliances software-based producten en value-added subscription services geeft organisaties de kans om deep secure protection toe te passen zonder verlies van de netwerkprestaties.

Bekijk de producten van SonicWall op onze webshop →