ALE Express Mode

Flexibel netwerkbeheer met Express Mode van ALE

ALE Express Mode

Heeft u een klein bedrijf met beperkte IT-middelen? Of bent u op zoek naar een efficiënte, snelle en betrouwbare manier om uw Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) netwerken te onderhouden? Zoek dan niet verder. 1 van de meest nuttige features in het portfolio van ALE is Express Mode. Deze krachtige tool zit standaard in ieder OmniAccess access point en stelt u in staat om maar liefst 255 (!) APs te beheren zonder dat u een controller nodig heeft. De tool is eenvoudig in gebruik en is daardoor makkelijk te installeren in uw ALE netwerken. Of u nu een ZZP’er bent of een organisatie heeft met 20+ medewerkers. Bij het gebruik van ALE Express Mode bent u gegarandeerd van een voordelig, efficiënt en gebruiksvriendelijk top-of-the-line netwerk.

1 AP dient als virtual controller

Kortgezegd is Express Mode een built-in-controller in de APs van ALE. Deze controller kunt u beheren via een webbrowser, downloads zijn niet nodig! Wilt u Express Mode inzetten? Dan wordt er één access point gekozen die dient als virtual controller voor het gehele AP-cluster. Het enige wat u hoeft te doen, is het AP managen. Alle andere APs zullen zich automatisch synchroniseren met de ‘controller’ AP. Als deze AP om de een of andere reden uitvalt, wisselt het systeem automatisch naar een ander apparaat.

Voor uw gemak hebben we het stappenplan voor het installeren van Express Mode uitgeschreven.

Key features Express Mode

Express Mode
Mass configurationJa
Mass upgradeJa
Ports configuration (usage, security, VLAN)Ja
WPA3Ja
Multicast mDNS/DLNAAlleen L2
AnalyticsLimited
Multi-point Auto-MeshJa
Multi-hop Auto-MeshJa
BridgingJa
Client isolation / SSIDJa
QoS (WMM, WMM-PS, WMM-DCSP)Ja
Time-based SSIDJa
IPv4 en IPv6 connectivityJa

Groot succes met ALE Express

Wilt u binnenkort al gebruikmaken van Express Mode? Bestel dan snel de ALE Express bundel. Deze bundel bestaat uit 3x Wi-Fi 6 APs, de AP1301, en 1x 10-poorts PoE Switch, de OS2260-P10. Heeft u wel ervaring, of juist geen ervaring, in de IT? Geen probleem, deze bundel is speciaal samengesteld om het zo eenvoudig mogelijk te maken om een netwerk te realiseren voor onder andere restaurants, (kleine) kantoren en winkels. Met de OS2260-P10 voorziet u eenvoudig de AP1301s van data en stroom. De AP1301 kan daarnaast fungeren als controller in Express Mode. Alle verbonden APs synchroniseren in deze modus met de gekozen controller. Profiteer tot 30 september van deze aanbieding.

Bezoek onze webshop en plaats direct uw bestelling.

Het gebruik van OmniAccess Stellar APs

Wilt u weten welke OmniAccess Stellar access points geschikt zijn in combinatie met Express Mode? Klik dan op onderstaande producten voor meer informatie en doe direct uw bestelling.

Heeft u nog vragen of wilt u graag met ons in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of  030 – 65 85 125.

OmniAccess Stellar AP1301OmniAccess Stellar AP1320
OmniAccess Stellar AP1301HOmniAccess Stellar AP1331
OmniAccess Stellar AP1311OmniAccess Stellar AP1360