Product update Alcatel-Lucent Enterprise

Wegens succes nogmaals aangeboden, de ALE Product Update! Heeft u de vorige keer niet deel kunnen nemen? Geen probleem we herhalen de ALE Product Update voor u. Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) is al jaren een belangrijke speler op de WLAN-markt. Van Wi-Fi 6 access points tot switches tot een online controller: bij ALE bent u aan het juiste adres! Dankzij een slim planvermogen heeft het merk nog genoeg voorraad. De perfecte keuze dus voor de snelle levering van kwalitatieve producten.

Maak nú kennis met ALE

Om onze partners een handje op weg te helpen organiseren we een gratis product update/ kennismaaksessie voor het merk. Deelnemers worden live bij ons op kantoor in Houten meegenomen langs de mogelijkheden door Esli Coenraad, pre-sales engineer bij Alcatel-Lucent Enterprise. U leert daarnaast best practices om vliegensvlug aan de start te kunnen gaan.

Voor wie is dit seminar geschikt?

De Product Update is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van ALE. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Huidige, ervaren gebruikers komen juist in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen.

Praktische informatie

  • Datum en duur: donderdag 24 november van 9.30 tot 12.00
  • Taal: de sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch na afloop.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.