Partner event juichend netwerken

Partner event Alcadis - Juichend netwerken

Partner Event Alcadis

“Juichend netwerken.”

Mensen ontmoeten uit de branche, kennis maken met bij-ons-aangesloten merken, de wedstrijd Nederland vs. Qatar kijken en een officieel oranje WK T-shirt ontvangen? Het is allemaal mogelijk op ons aankomende gratis partner event op dinsdag 29 november 2022.

We organiseren het event samen met EnGenius, TP-Link, Alcatel-Lucent Enterprise en SonicWall. Zij nemen u vóór de wedstrijd in korte, inhoudelijke sessies mee langs de laatste ontwikkelingen rondom hun merk. Na afloop van de sessies, tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd is er uitgebreid de tijd om met ze verder in gesprek te gaan.

Programma

13.00 – 14.00: Inloop
14.00 – 15.30: Inhoudelijke sessies van EnGenius, TP-Link, Alcatel-Lucent Enterprise, SonicWall en Teltonika Networks
15.30 – 18.00: WK-wedstrijd Nederland vs. Qatar
18.00 – 20.00: Een foodtruck op locatie met verse friet, huisgemaakte snacks en gezonde salades

Het is bij uw aanmelding mogelijk om aan te geven bij welke onderdelen u aanwezig bent.

Inhoudelijke sessies

Frank Damen – B2B Director bij TP-Link

Het assortiment van TP-Link wordt gekenmerkt door de bewezen stabiliteit, uitstekende prestaties en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor is het merk uitgegroeid tot marktleider op de consumentenmarkt en wint het razendsnel terrein in de zakelijke markt. B2B Director bij TP-Link Frank Damen neemt u mee langs de mijlpalen van TP-Link in de afgelopen 26 jaar en vertelt u meer over Omada. Wat kan deze draadloze netwerkoplossing voor u betekenen?

Omada: “The smarter Cloud Solution for Business Networking”.

Hans van Elsen – Technical Director Alcadis

Teltonika Networks is met ruim 20 jaar ervaring uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van LTE/4G -, GPS- en M2M/ IoT-oplossingen. Door jarenlange ervaring én onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparatuur, beschikt Teltonika over een groot assortiment van kosteneffectieve netwerkproducten die zijn ontwikkeld om betrouwbare, veilige en snel te implementeren connectiviteit te leveren.

Hans van Elsen, Technical Director bij Alcadis, neemt u mee langs het productportfolio van het merk en laat u zien hoe al deze apparaten makkelijk en snel te beheren zijn via het RMS-platform.

Alcindo Ferreira – Field Application Engineer

EnGenius Fit is de nieuwe netwerkoplossing van EnGenius. ‘Fit’-producten kenmerken zich aan de eenvoud waarmee ze te implementeren en beheren zijn. Anyone can do it. Gebruikers hebben de keuze tussen verschillende access points en switches. U kunt de hardware gemakkelijk beheren on-premise met de FitController 100 of via de Cloud met de FitExpress app. Alcindo Ferreira, Field Application Engineer bij EnGenius, neemt u mee langs deze unieke oplossing.

“Fit the environment, fit the requirements, fit the budget!”

Jerro Wiegeraad – Channel Manager Nederland

Cybersecurity is een vereiste binnen iedere organisatie, het zorgt immers voor een veilige basis voor de dagelijkse werkzaamheden en de digitale transformatie van uw organisatie. Maar hoe beschermt u uw organisatie tegen de hedendaagse trends? Jerro Wiegeraad, Channel Manager Nederland van SonicWall, geeft u een update van de recente bevindingen van de analisten van het SonicWall Capture Labs team en laat u zien hoe een geïntegreerde aanpak helpt uw organisatie en data veilig te houden.

Esli Coenraad – Pre-sales Engineer

Als leverancier van communicatie- en infrastructuur oplossingen brengt Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) connectiviteit naar de “next level”. Esli Coenraad, Pre-Sales Engineer bij ALE, laat u zien wat Autonomous Networks exact inhouden, hoe u omgaat met IoT-devices en hoe u innovaties goed toepast binnen uw infrastructuur. De presentatie belooft u nieuwe ideeën en inzichten te geven die u mee kunt nemen naar uw klanten. ALE doet dit onder andere aan de hand van een live demonstratie van een intelligent netwerk.

Praktische informatie

  • Datum en duur: Dinsdag 29 november 2022 van 13:00 tot 20:00 
  • Taal: Het event is volledig in het Nederlands 
  • Locatie: Kantoor Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
  • Soepele annulering: Onverwachtse spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

*U ontvangt van ons voorafgaand aan het event een e-mail met verdere praktische informatie.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.