Teltonika Networks

Teltonika Networks Product Update

“Ontdek het 5G-portfolio van dit vooruitstrevende merk”

Bent u al bekent met het portfolio van Teltonika Networks? Het merk uit Litouwen is met ruim 20 jaar ervaring uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van LTE/4G-, 5G, GPS- en M2M/ IoT-oplossingen. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparatuur beschikt Teltonika Networks over een groot assortiment van kosteneffectieve netwerkproducten die zijn ontwikkeld om betrouwbare, veilige en snel te implementeren connectiviteit te leveren.

Maak nu kennis met Teltonika Networks

Om onze partners een handje op weg te helpen organiseren wij een gratis product update/ kennismaaksessie voor het merk. Deelnemer worden bij ons op kantoor in Houten meegenomen langs het portfolio van het merk en een live demo van Teltonika RMS. Het Remote Management Systeem om al uw Teltonika-apparaten mee te beheren.

Voor wie is dit Seminar geschikt?

Dit seminar is geschikt voor huidige en toekomstige gebruikers van Teltonika Networks. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Voor huidige gebruikers is de sessie interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het merk.

Wat kunt u verwachten?

  • Datum en duur: dinsdag 28 maart van 9.30 tot 12.00
  • Taal: de sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch na afloop.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.