Ruckus Technical family day

Ruckus Technical Family Day

Er is weer veel gebeurd sinds de laatste Roadmap update van Commscope Ruckus. Graag praten we u bij over de laatste ontwikkelingen. Heeft u bijvoorbeeld een project waar de ZoneDirector vervangen moet worden? Of wilt u meer weten over de laatste nieuwe features van Ruckus Unleashed? Dan praat Jeroen Arends, Sr. Systems Engineer Netherlands bij Ruckus, u graag bij!

Jeroen neemt u mee in een korte update van het portfolio van het merk in het bijzonder gefocust op de verschillende managementoplossingen die Ruckus aanbiedt. U weet na de sessie welke oplossing u wanneer het beste kan gebruiken, wat de verschillen zijn tussen de oplossingen en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende managementoplossingen.

 Welke onderwerpen komen aan bod tijdens het seminar?

  • Ruckus Unleashed: Tijdens het seminar wordt er aandacht besteed aan de nieuwe Unleashed firmware door een blik te werpen op de 200.13 update en er wordt toegelicht hoe de productlijn kostenefficiënt is zonder compromissen
  • Ruckus Cloud: Wist u dat u met Ruckus Cloud een netwerk kunt opschalen dankzij een voorgebouwd MSP Management as a Service platform?
  • Ruckus SmartZone: De Ruckus SmartZone biedt maximale flexibiliteit en netwerk automatisering
  • Choosing the right Solution: Via een vergelijkingsmatrix wordt u meegenomen in vereiste van verschillende projecten en het juiste management platform wat hierbij past.
  • Live Demo: Er wordt ook een live demo gegeven, waarin wordt gelaten zien hoe u kunt migreren van ZD1200 naar Unleashed

Voor wie is het seminar geschikt?

Het seminar is geschikt voor huidige gebruikers van Ruckus. En kan in het bijzonder interessant zijn als u eerder een Zone Director heeft aangeschaft. Of als u wilt weten welke managementoplossing geschikt is voor uw project. Uiteraard is er tijdens het seminar ook ruimte om vragen te stellen.

Praktische informatie

  • Datum en duur: woensdag 1 februari 9:30 – 12:00
  • Taal: De sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: Centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9:30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze ochtend zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

 

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens