EnGenius Fit Webinar

Heeft u al gehoord van EnGenius Fit? Dit is uw kans om kennis te maken met deze nieuwe twee-in-één netwerkoplossing van het merk. Al kennis gemaakt met Fit? Geen probleem! In dit webinar geven we u graag meer informatie om gelijk met de productlijn aan de slag te gaan. Fit bestaat uit verschillende access points, switches en een gratis online controller. Al deze apparaten zijn eenvoudig te installeren en beheren én zijn daardoor dé oplossing voor kleine organisaties zonder IT-personeel. 

Tijdens het webinar

In het webinar nemen we u mee in hoe u eenvoudig uw Fit-hardware kan beheren, met zowel de on-premise oplossing met de FitController100 als de online oplossing via de Cloud met de FitXpress App. Inclusief een live demonstratie van Alcindo Ferreira, Field Application Engineer bij EnGenius, van bovengenoemde beheerinterfaces.

Voor wie is het webinar geschikt?

Het webinar is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van EnGenius en EnGenius Fit. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Ervaren gebruikers zullen de nieuwe ontwikkelingen rondom EnGenius Fit ook als zeer nuttig ervaren.

Praktische informatie

  • Datum en duur: woensdag 25 januari 14:30 – 15:30
  • Taal: De sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: Online
  • U ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het webinar de link via het door u opgegeven mailadres
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.